DSP Adana’da bayram coşkusu

Kurban Bayramı nedeniyle Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşma coşkusu yaşandı.

Siyaset Yayın: 02 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.08.2020 18:18:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
824 okunma
Google News

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı’nda Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.  Heyecanlı geçtiği gözlenen  bayramlaşma törenine ; Demokratik Sol Parti Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Buldu, DSP Adana İl Başkanı Selami Gördebil, DSP Adana İl Başkan Yardımcısı  Leyla Can Haklı, İl Başkan Yardımcısı Kemal Çelikkaya, DSP Adana İl Kadın Kolları Başkanı  Nermin Uğurbaşçiçek, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tülay Uğurbaş Çiçek,  DSP Seyhan İlçe Başkanlığı görevine atanan Erhan Saltuk, başta olmak üzere çok sayıda partili  katıldı.

“ TÜM YURTTAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

 Demokratik Sol Parti Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Buldu, Adana halkı başta olmak üzere  tüm insanlığın kurban bayramını kutladı. Hakan Buldu, "Bütün olumsuzlukların bir arada olduğu dönemde sevgi ve şefkat dini islâmın önemli günlerinden Kurban Bayramını idrak ediyoruz.Vecibelerimizden biri olan, “Allah’a yaklaşmak ve O’nun rızasına ermek” adına gerçekleştirdiğimiz kurban ibadetlerimizin kabulü dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.

“BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLARIN BİR ARADA OLDUĞU DÖNEMDE KURBAN  BAYRAMINI KUTLUYORUZ”

 

DSP Adana İl Başkanı Selami Gördebil ise mesajında  “Dünya tümüyle bir kargaşanın, bir kavganın ve bir mücadelenin girdabında sürüklenirken terör, savaş, salgın hastalıklar, insanlığın geleceğe dair umutlarını da örseliyor. Bir de bunun üzerine, aslî misyonu toplumsal yaşamda ibadetlerin dünyevî değerlerden arınmış olarak yalnızca Allah’a ulaşmasına rehberlik yapması gerekenlerin yoldan çıkmışlıkları, pervazsızlıkları ve hainlikleri eklenince karmaşa büsbütün artıyor.Bütün bu olumsuzlukların bir arada olduğu dönemde sevgi ve şefkat dini İslâmın önemli günlerinden Kurban Bayramını idrak ediyoruz.Vecibelerimizden biri olan, “Allah’a yaklaşmak ve O’nun rızasına ermek” adına gerçekleştirdiğimiz kurban ibadetlerimizin kabulü dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.