Dörtler Kültür Merkezi’nin (DKM) 2'inci şubesi çarşı merkezinde hizmete girdi.

Ekonomi Yayın: 15 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 15.03.2020 23:03:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1097 okunma
Google News

Merkez Çukurova İlçesi Türkmenbaşı Bulvarı'nda hizmet veren DKM'nin yeni şubesi Çınarlı Mahallesi 61006 Sokak 16 Numaralı yerde (İnönü Parkı Karşısı Teknosa Arasında) dün görkemli bir törenle açıldı. DKM'nin açılışına Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Recai Mercimek, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı Nihat Sözütek, işadamı Osman Göktekin, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar ile çok sayıda davetli katıldı.

 49 yıldır Kitap-Kırtasiye sektöründe olan  ve 2019’da sektöre yeni bir soluk getiren DKM’de, her tür kitabın yanı sıra kırtasiye ürünleri, büro malzemeleri, oyuncak, gençler ve çocuklar için akıl oyunları, kozmetik ürünler, hediyelik eşya, okul çantaları var. Öğrencilerin ders çalışabilecekleri Kütüphane ve Ders çalışma alanı da mevcut. Ayrıca DKM’de kafe ve pastane de yer alıyor.

DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, önümüzdeki zamanlarda Yüreğir ve Sarıçam ilçelerine de şube açmak istediklerini belirterek, “Bilgiyi yaymak adına çıktığımız bu yolda yürüyeme devam ediyoruz. Bizi tercih eden tüm Adanalı'lara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.