DEMİRDAĞ, MALESEF HAKLI ÇIKTI

DEMİRDAĞ, MALESEF HAKLI ÇIKTI Adana Büyükşehir Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Cemal Demirdağ, eylül ayı meclis oturumunda bir konuşma yaparak Adana’nın belirli bölgelerinde tek tırnaklı at ve eşek etlerinin kesilerek vatandaşa yedildiğini iddia etmişti.

Sağlık Yayın: 08 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 08.10.2024 01:04:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 1 dk.
22 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Cemal Demirdağ, eylül ayı meclis oturumunda mecliste gündem dışı bir konuşma yaparak Adana’nın belirli bölgelerinde tek tırnaklı at ve eşek etlerinin kesilerek vatandaşa yedirildiğine dikkat çekip başkanlık makamını denetim konusunda uyarmıştı.

BELEDİYE ZABITALARI DENETİMLERİNİ ARTIRSIN

Mecliste konuşan Demirdağ, ‘Yeter artık utanıyoruz. Bu konuda yeteri kadar denetim yapılmıyor. Başkanlık makamına çağrıda bulunuyorum. Lütfen denetimleri sıklaştıralım. Adana’nın kaçak ve tek tırnaklı etlerle anılmasından dolayı yurttaşlarımız rahatsız. Halkın sağlığı ile oynayanlara karşı belediye zabıtalarımız daha dikkatli çalışma başlatsın’ demişti. Demirdağ’ın bu açıklamalarından sonra Tarım ve Orman Bakanlığı bir açıklama yaparak ülke genelindeki at, eşek ve domuz eti ile yapılan ürünleri satan firmaları kamuoyuna açıklamıştı. Demirdağ, ‘Demek ki uyarımızda haklıymışız. Büyükşehir idaresi daha dikkatli olmalı’ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.