DEMİRÇALI: BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, partisinin Adana il Başkanlığı ve Yüreğir ilçe Örgütünü ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 11:18:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
230 okunma
Google News

HABER : ŞÜKRÜ AĞBAŞ - HÜSEYİN YETİŞ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)   Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı,Adana il Başkanlığını ve Yüreğir ilçe Örgütünü ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında yoğun ilgi gören Demirçalı, Yerel seçimde belediye başkanlığı seçimini  hep birlikte kazanabileceklerini belirtti.

YOL HARİTASINI  BELİRLEDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı,ilk olarak  Adana  İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ve il yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Demirçalı’ya CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin’de eşlik etti. Yol haritası ve seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde   bulunuldu.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, Bugün CHP Adana İl Başkanlığında, İl Başkanımız Sayın Anıl Tanburoğlu, değerli il yönetimi ve kıymetli milletvekillerimizle bir araya geldik. Daha yaşanabilir bir Yüreğir inşa etmek için, biz hazırız!” dedi.

TANBUROĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

CHP Adana  İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ise CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’ya başarılar dileyerek omuz omuza verip Yüreğir ilçesinide CHP'li belediyeler listesine ekleyeceklerini belirtti.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Daha sonra CHP Yüreğir İlçe Başkanlığı binasına geçen Ali Demirçalı, İlçe Başkanı Sabri Sarı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda partililer tarafından karşılandı. Ziyaretler sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı yoğun  ilgi gördü.  Ali Demirçalı ,”CHP Yüreğir İlçe Başkanlığında; İlçe Başkanımız Sayın Sabri Sarı, değerli ilçe yönetimi ve kıymetli Yüreğir halkımız ile bir araya geldik. Çocukluk ve gençlik yıllarımın geçtiği güzel Yüreğir, artık hak ettiği hizmet ile buluşacak. Geri kalmışlık ve yoksulluk bu ilçenin kaderi olmayacak!” dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.