DEFNE BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

DEFNE BELEDİYESİ,

Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 14:54:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 43 sn.
52 okunma
Google News

Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimizin her noktasında titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Kentimizi temiz tutmak, korumak ve yeşillendirmek Defne Belediyesi olarak en önemli görevlerimiz arasında yer alıyor.

Bu doğrultuda, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak mahallelerinde temizlik konusuna hassasiyet göstermelerini rica etti. Başkan Özgün, Defne halkının desteğiyle kirlilik sorunlarını el birliğiyle ortadan kaldırabileceklerine olan inancını dile getirirken, temizlik ekiplerinin özverili çalışmalarının aynı hızla devam edeceğini belirtti.

Defne Belediyesi olarak vatandaşlarımızla birlikte, güzel Defnemizi daha yaşanabilir hale getirmek için aralıksız çalışıyoruz.

 
 
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.