CUMHUR İTTİFAKI ADAYI CİNGÖZLER’DEN ÇUKUROVA’YA VİZYON PROJELER

Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler, Adana'da bir tesiste düzenlediği toplantıda projelerini anlattı.

Siyaset Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 23:50:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
137 okunma
Google News

Cumhur İttifakı’nın Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, basın toplantısıyla projelerini anlattı.

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, AK Parti ve MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Abdullah Doğru, Sunay Karamık,  AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ve AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar, Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve diğer ilçe belediye başkan adayları , mahalle muhtarları , Çok sayıda partili de  katıldı.

“ÇUKUROVA’NIN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM”

 

Toplantıda, Ömer Çelik ve Mevlüt Karakaya konuşma yaparak Firdevs Cingözler’e destek istediler.Firdevs Cingözler, Çukurova’nın sorunlarını iyi bildiğini ifade ederek, altyapı, toplu taşıma, yolların kötü durumu ve semt pazarları gibi konularda sıkıntıların olduğunu vurguladı. Ayrıca, gençlerin ve çocukların sosyalleşebilecekleri alanlardan yoksun oludğunu belirtti ve kadınların ve yaşlıların da kent yaşamıyla ilgili talepleri olduğunu ekledi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇUKUROVA İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Cingözler, somut ve çözüm odaklı projelerle geldiğini vurgulayarak daha yaşanabilir bir Çukurova için yola çıktığını belirtti. Projelerini belirlerken, temel ihtiyaçları dikkate aldıklarını ve halkın yüzünü güldüren belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade etti.

“FATİH MEHMET KOCAİSPİR’İN DESTEĞİNİ ALDIM”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in desteğini aldığını belirten Cingözler, ilk projelerinden birinin Atatürk Kent Meydanı olacağını ve buranın çeşitli etkinlikler için buluşma noktası olacağını söyleyerek, deprem simulatörleriyle öğrencilere eğitim verilmesini, kültür ve sanata yönelik projelerin hayata geçirilmesini planladığını belirtti.

HALKIN PAZAR ALANLARINDAKİ ŞİKAYETLERİNE DE DEĞİNDİ

Firdevs Cingözler, halkın Pazar alanlarındaki şikayetlerine de değinerek Pazar çevresindeki trafiği düzenleyerek ve otopark sorununu çözerek güvenliği sağlayacaklarını, ayrıca yaz aylarında alışveriş yapmakta zorlanan 65 yaş üzeri vatandaşlar için iklimlendirem sistemleri kuracaklarını açıkladı.Bilim ve Araştırma Kütüphanesi gibi bilimsel düşünceyi teşvik eden projelere de yer veren Cingözler, toplumun bilgi çağında rekabet edebilmesi için bu tür yapıların önemli olduğunu vurguladı.

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.