ÇULHAOĞLU: PROJELERİMİZ İLE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZE BAŞLADIK

Siyaset Yayın: 13 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 13.03.2022 03:20:31
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
108 okunma
Google News

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu “Projelerimiz ile Ak Parti iktidarına son verecek, güneşli günlere merhaba diyeceğiz“ başlıklı yazılı açıklamada;

20 yıldır iktidarda olan ve milletimize ülke tarihimizin en büyük Ekonomik Krizini yaşatan, vatandaşımızın omzuna yüklediği Ekstra Zamlarla geçim yapamaz, Çiftçimizi girdi maliyetleri altında üretemez hale getiren, Yolsuzluğu ve Yoksulluğu önleyemeyen, Yasakları daha da genişleten, Hazinemizin parasını yandaşları lehine çar çur eden, Faize karşıyız deyip Faiz lobilerinden para dilenen, Beşli Müteahhitlerinden başka kimseye imkan tanımayan, Finansal İstikrar için çözüm üretemeyen, Kamuda İsrafı engellemek için hiçbir adım atmayan, Fırsat Eşitliğini ve Adalet’i ortadan kaldıran, Kadına Şiddeti önlemediği gibi İstanbul Sözleşmesini hukuksuz bir şekilde kaldıran, Her Şeyi manipüle edip, hamasetle iktidarda kalmaya çalışan, Milletimizin aklı ile dalga geçmekte bir behis görmeyen, Gıda Fiyatlarının katlanarak artmasına sebep olup Çarşı-Pazarı yangın yerine çeviren, tüm bunlar yetmiyormuş gibi en son Elektrik Faturalarına yüzde 125, Doğalgaz faturalarına yüzde 50 oranında fahiş zam yapan, Hayat Pahalılığını azaltmak için milletin birikimine göz dikmek dışında hiçbir projesi olmayana artık milletimiz inanır mı?

Tüm bunları yapan Ak Parti iktidarı kendi beceriksizliklerinin üstünü örtmek için manipülasyonlarına devam ediyor ve iktidara gelmemiz halinde “Milleti yönetecek projeleri yok bunların” diyor. Halbuki, İyi Parti olarak Biz Milletimizi tüm sıkıntılarından kurtaracak projelerimizi milletimize açıklayarak iktidar yürüyüşümüze başladık. Bunlardan birincisi, Devlet ile Millet arasında yıkılan köprüleri yeniden kuracak Hukukun üstünlüğünü ve adaleti inşa edecek İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerimizi ortaya koyduk. Ardından, Yolsuzluğu ortadan kaldıracak, vergi yükünü azaltacak ve Türkiye’yi blok zinciri teknolojilerinin merkezi konumuna getirecek yepyeni bir ekosistem olan Artagan’ı tanıttık. Sonrasında, Milyonlarca çocuğumuzun gıda ihtiyacını garanti altına alan Rüzgargülü Projemizin lansmanını yaptık. Tarımda yeni bir atılım sağlayacak Atatürk Orman Çiftliği Tarım Bilimleri Akademisi Projemizi ortaya koyduk. Eğitim kalitesini artıracak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak İyileştirilmiş Eğitim Programımızı açıkladık. İYİ Kalkınma Kongreleri serimizi başlatarak ilk oturumunda Eşitlenen Türkiye vizyonumuzu, Derin Yoksullukla nasıl mücadele edeceğimizi, İstihdamı nasıl artıracağımızı anlattık. İkinci oturumunda, İstikrarlı Türkiye hedefimizi ortaya koyarak Ak Parti tarafından üstü örtülen ekonomik sorunları teşhis ettik ve nasıl tedavi edeceğimizi açıkladık. Kamudaki israfı engellemek için Kamuda Sıfır Bazlı Bütçe çözümümüzü açıkladık. 3600 ek gösterge ve EYT’liler için kaynağı nasıl bulacağımızı ve sorunlarını nasıl çözeceğimizi ilan ettik. Çalışanlarımız arasındaki maaş dengesizliğini ortadan kaldıracak projemizi halkımızla paylaştık. Özetle, Neredeyse her ay hesabı kitabı yapılmış somut projeler ortaya koyduk. Milletimizle yan yana, omuz omuza, önümüzde güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye hedefimizle Büyük Milletimize projelerimizi sunduk. Böylelikle Henüz iktidara gelmedik ama, aslında iktidara ne kadar hazır olduğumuzu da milletimizle paylaşmış olduk.

Ak Partinin Toplumumuzu Kutuplaştırmasından, İnsanlarımızı Birbirine düşmanlaştırmasından, Toplumun Hassasiyetleriyle oynamasından, Cumhuriyet değerlerimizle kavga etmesinden milletimiz bıktı, usandı. Bunun için iktidarda kalması artık imkansızdır.

İYİ’lerin İktidarı ufukta göründü. İnanın Güneşli günlere, umutlu yarınlara çok az kaldı.

Ülkemizi yönetmek için, biz hazırız. Milletçe ülke içinde ve dışında düşürüldüğümüz bütün sıkıntılı durumları vizyonumuzla, projelerimizle, liyakatli kadrolarımızla beraberce, hep birlikte biz çözeriz!

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.