ÇUKUROVA’DA YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’DE

Eğitim Yayın: 19 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.07.2020 06:39:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
271 okunma
Google News

 

Eğitim camiasında bir sendikal yetki döneminin sonlanmasıyla ilgili bu güne kadar yapılan çalışmalar ve sonuçları hakkında bir açıklama gerçekleştiren Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç, aralıksız çalışmalarımız sonuç vermiş ve dört merkez ilçede üye sayımızı arttırmış olup Çukurova ilçesinde yetki sendikamıza geçmiştir diye konuştu Girgeç açıklamasına şöyle devam etti

Harekatın küllerinden doğduğu bu kutlu şehirde, ilkeli ve onurlu mücadelenin adresi olan Türk Eğitim-Sen’de görev almayı alnımıza kader diye yazan ve bu kutlu görevi bizlere nasip eden Allah’a sonsuz şükürler olsun! Baki hayatı unutup fani hayatın gündelik çıkarları uğruna bizleri bir menfaat sürüsüne dahil etmeyen, çıkar ve torpil üzerine kurulu bir yapıya boyun eğdirtmeyen ve kul hakkını da unutturmayan O Yüce yaratıcıya hamdüsenalar olsun. İnsanı mutlu eden, mücadele ve zaferdir. Değerli olan hiçbir şey de mücadelesiz kazanılmamıştır. Samimiyetsiz bir mücadele, sadakatsiz bir süreç, cahil bir düzen, toplumu aldatan bir anlayış, nefsine teslim olmuş bir kazanç, gayesini unutmuş bir hayat, İslamdan yoksun bir yaşayış ve Türk Milliyetçiliği davasından uzak bir zafer bizlerden uzak olsun. “Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz” diyerek inandığı değerler adına mücadelesine devam eden, bu mücadelemizde bizlere güç veren Büyük Türk Eğitim-Sen ailesine mensup Eğitim Çalışanı arkadaşlarımıza da selam olsun.

2020 mutabakat dönemi merkez ilçelerimiz için bugün sona ermiştir. Türk Eğitim-Sen Adana özelinde dört merkez ilçenin dördünde de 2019’a göre üye sayısını arttırırken bir sendika ise dört merkez ilçenin dördünde de; 2019’a göre Seyhan’da da Çukurova’da da Sarıçam’da da Yüreğir’de de üye kaydedip, bir önceki mutabakata göre ekside kapatmıştır. 2019 yılına oranla üye sayısını arttırdıkları merkez ilçe yoktur, düşüşleri ortadadır, Çukurova’da da yetki Türk Eğitim-Sen’e geçmiştir. Camiamızın desteği, Allah’ın da izni ve yardımıyla inananlar ordusu gümbür gümbür gelmektedir. Liyakatsizliği seçenler için kaybetme korkusu ve kaygısıyla yaşamak bu saatten sonra artık bir seçim değil kaderdir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.