ÇUKUROVA’DA ‘ EMRAH KOZAY’ SEVGİSİ YÜREKLERE SIĞMADI

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay ; CHP Çukurova İlçe ve CHP Adana İl Örgütlerini ziyareti sırasında yoğun ilgi gördü.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 13:58:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 5 dk.
576 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından  CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Av. Emrah Kozay, CHP Çukurova İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Çukurova İlçe Başkanı  Av . Ümit Arif Ersoy ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Av. Emrah Kozay’a  partililer yoğun ilgi gösterdi.

“KENDİMİZE, HALKIMIZA, KENTİMİZE İNANIYORUZ”

Kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Av. Emrah Kozay, sosyal medya hesabından açıklamalarda  bulundu. Emrah Kozay, “Teşekkürler Çukurova! Gönlünü bize açıp, inanan ve güvenen herkese minnetle... Yüreği Çukurova için birlikte atan büyük bir ailenin evlatlarıyız hepimiz. Çukurova'mızı hak ettiği yere taşımak, çocuklarımıza mutlu ve özgür yaşayabilecekleri bir kent bırakmak için, hep birlikte, var gücümüzle çalışacağız. Kendimize, halkımıza, kentimize inanıyoruz. Mutlaka başaracağız. Baba ocağımız olan CHP Çukurova İlçe Örgütü’nde büyük ailemizin diğer üyeleriyle kucaklaştık. Çukurova İlçe Bşk. Ümit Arif Özsoy ve yönetimine, gençlik ve kadın kolları başkanları ve yönetim kurullarına, partili dostlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.Biz büyük bir aileyiz. El ele verip, birlikte çalışarak Çukurova’da büyük değişimi gerçekleştireceğiz. Sağ olun, var olun. İyi ki varsınız!” ifadelerine  yer verdi.

CHP ADANA İL BAŞKANLIĞINDA  YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

Çukurova İlçe Örgütü ziyareti sonrasında CHP Adana  İl Örgütünü ziyaret eden CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay,  CHP Adana  İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ve il yöneticileriyle  bir araya gelip, kucaklaştı.  Önümüzdeki süreçte birlikte yürüteceği çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kozay,  Çukurova’yı her alanda nefes alan, mutlu insanların kenti yapma kararlılığını gösterdi.

 

Emrah Kozay Kimdir?

Emrah Kozay, 1982 yılında Adana'nın Seyhan İlçesi'ne bağlı Mıdık Mahallesi'nde dünyaya gelmiştir. Ailesinin desteğiyle çocukluğunu ve gençliğini Adana'da geçirmiştir.

 

Emrah Kozay Nerelidir?

Eğitim hayatına Anafartalar Lisesi'nde başlamış ve burada aldığı eğitimle temel bilgi ve becerilerini güçlendirmiştir. Lise yıllarında, özellikle basketbol alanında yetenekli olduğunu keşfetmiş ve lisanslı olarak bu spor dalıyla ilgilenmiştir. Basketbol, onun için sadece bir spor değil aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve rekabetçi ruhunun geliştiği bir platform olmuştur.

Üniversite eğitimini tamamlamak için Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni tercih etmiş ve burada hukuk alanında donanımlı bir şekilde yetişmiştir. Hukuk eğitimi ona, adalet duygusunu güçlendirmiş ve toplumsal sorunlara duyarlı bir birey olmasına katkı sağlamıştır.

Emrah Kozay Ne İş Yapıyor?

Mesleki kariyerine adım attıktan sonra, 2012 yılında Adana Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaya başlamıştır. Adaletin tesis edilmesi için hukuki mücadeleler vermiş ve birçok vatandaşın haklarını korumak adına çalışmıştır. Bu süreçte, adil bir hukuk sisteminin önemini kavramış ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmüştür.

İş hayatının yanı sıra, aile şirketi olan Kozay Grup'ta da yöneticilik yapmaktadır. İş dünyasında edindiği deneyimler, ona liderlik ve yönetim becerileri kazandırmış ve şirketin başarılı bir şekilde yönetilmesine katkı sağlamıştır.

Emrah Kozay'ın Siyasi Hayatı 

Siyasi arenaya adımını atan Emrah Kozay, 2008 yılında CHP'de aktif siyasete giriş yapmıştır. CHP'nin temel değerlerine olan inancı ve demokratik ilkeleri doğrultusunda çeşitli kademelerde görevler üstlenmiş ve partinin ilerlemesi için çalışmıştır. 36 yaşında CHP Adana İl Başkanı olarak atanması, siyasi kariyerindeki başarılarının bir yansımasıdır. Bu görevi sırasında, parti içindeki birlik ve beraberliği sağlamış ve CHP'nin Adana'daki başarısına katkıda bulunmuştur.

Emrah Kozay, sadece mesleki ve siyasi kariyeriyle değil, aynı zamanda özel yaşamında da aktif biri olarak tanınır. Basketbol ve motosiklet sürme tutkusuyla boş zamanlarını değerlendirirken, toplumsal meselelere duyarlılığıyla da dikkat çekmektedir. Sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer alması, onun topluma karşı sorumluluk duygusunu göstermektedir. Evli ve iki çocuk babası olması, aile değerlerine verdiği önemi göstermektedir.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.