CTB PERSONELİNE ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Ekonomi Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 06:41:06
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
132 okunma
Google News

Ceyhan Borsası'n da Genel Sekreter Yeliz Aydar  ve Personellerin katılımı ile personellere  yönelik düzenlenen ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİM,RİSK TABANLI PROSES YÖNETİMİ EĞİTİMİ  İÇ TETİK eğitimi verilmiştir.

ISO 9001:2005 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNİN yenilenmesi dolasıyla personellerimize eğitim ve liderlik kapsamında  kalite yönetim sistemi için planlama, destek, operasyon, performans değerlendirme, ve iyileştirme başlıkları adı altında genel  bilgilendirme ile yapılan revizyonlar hakkında örneklerle birlikte anlatım gerçekleştirildi.

Eğitim yenilenen Standartın yönetimdeki risklerin bertaraf edilmesi hedeflerinin planlanması ve müşteri memnuniyetinin ölçülmesiyle ilgili bilgiler aktarılması ile son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.