ÇİMEN : "DESTEK SİZDEN ; ÇALIŞMA BİZDEN"

Ramazan Çimen, Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 10:37:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
226 okunma
Google News

Sevilen ve sayılan İşadamı Ramazan Çimen, Deva Partisi’nden Çukurova Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. “Çukurova İçin Temiz Belediyecilik” sloganıyla yola çıkan Ramazan Çimen, son yıllardaki gelişim ve değişim süreci ile Çukurova da nüfusun giderek arttığını belirterek, “Adana'nın kalbi Çukurova, bizim gözbebeğimizdir. Sosyo-kültürel yapısı, kent dokusuna katkısı, gelişen ve genişleyen nüfusu, doğal güzellikleri Çukurova'yı oldukça önemli kılıyor. Çukurova'nın yerel yönetimi bu nedenle çok önemli” diye konuştu.

Çimen, “Çukurova'nın kültürel zenginlikleri hepimizin değerleridir.  Adil ve birleştirici bir yönetim anlayışı her kesimi kucaklamak, ilçemizi daha çağdaş, daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalar yapacağım, diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Halka hizmet, hakka hizmettir anlayışı ile bu göreve talip oldum. İlçe halkına ve partime karşı sorumluluk çerçevesinde kolaylaştırıcı ve sorunların çözümü noktasında çalışacağım. Sivil toplum kuruluşlarında ve spor kulüplerinde yöneticilik yaptım. Amacım, Çukurova halkının rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmesidir” dedi.
Ramazan Çimen, siyasette görev üstlenmek isteğine destek veren başta ailesi olmak üzere bu süreçte kendisine destek veren tüm dostlarına teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.