CHP’den İstifa Eden Akif Kemal Akay Kararını Verdi!

AKİF KEMAL AKAY

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 11:46:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
380 okunma
Google News

CHP’den aday gösterilmediği gerekçesiyle istifa eden Seyhan "Emeğe değer veren, hemen her alanda üretim yapan, ürettiğini ve diğer kaynakları en verimli şekilde kullanan, muhtaçlara yaptığı paylaşımlarda hiçbir şekilde kimlik ayrımı yapmayan, başarısı tüm kamuoyu tarafından kabul edilen bir başkana tahammül edemeyen; tek amaçları kamusal kaynakları yağmalamak olan yöneticilerin ahlak dışı yollarla işgal ettiği, 55 yıl hemen her alanında onurla ve gururla hizmet verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. Seyhan’a ve Adana’ya, layık olduğu hizmetlere devam edeceğimi bir atasözünü anımsatarak tüm hemşehrilerime saygı ile duyuruyorum. “İstendiğin yere erinme, istenmediğin yere görünme!”Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı oluyor

Önceki gün gerçekleşen CHP Parti meclisinin ardından Seyhan’a aday gösterilmeyen mevcut başkan Akif Kemal Akay, CHP’den istifa etmişti. İYİ Parti'ye yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Başkan Akay, İYİ Partinin şu ana kadar açıklamadığı İlçe olan Seyhan'dan Başkan Adayı olacak.

Başkan Akay daha önce "İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı" olarak adı geçmiş ancak Akay'ın yakın çalışma arkadaşları "Başkan Akay'ın CHP'liliği tartışılamaz" açıklaması yaparak iddiaları yalanlamıştı.

Başkan Akay’ın ise yakın zamanda "5 partinin ortak adayı" olmak istediğini dile getirmişti. Başkan Akay'ın adaylığı ile ilgili İYİ Partinin yetkili kurumlarınca kısa zamanda açıklama yapılması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.