CHP YÜREĞİR’DE KAMURAN KARACA SESLERİ …

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimleri için CHP Adana Yüreğir İlçesi Başkan Aday adayı Kamuran Karaca siyasi kulislerde yeniden konuşulmaya başlandı.

Siyaset Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 01:30:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
361 okunma
Google News

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı olan ve  belediye başkanlığı seçimini  çok az bir oy farkı ile kaybettiği gözlenen Eğitimci, Sendikacı Kamuran Karaca, önümüzdeki Mart ayı sonunda yapılacak olan yerel seçimde bir kez daha belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

SİYASİ RAKİPLERİNE GÖZ DAĞI VERİYOR

Kamuran Karaca’nın Yüreğir’de CHP Belediye Başkan Aday adaylığını açıklaması siyasi çevrelerde ve kulislerde hareketli anların yaşanmasına neden oluyor. Yüreğir’in her mahallesi ve sokağında pankartlarını asarak “ Yüreğir’i kazandık. Yine kazanacağız” diyerek kollarlı bir kez sıvayan Kamuran Karaca ise farklı siyasi partilerdeki  rakiplerinin  korkulu rüyası gibi.

“CHP, YÜREĞİR’DE BU DEFA SEÇİMİ KAMURAN KARACA İLE KAZANABİLİR” SÖYLENTİLERİ DİLLERDEN DÜŞMÜYOR

Ziyaretleri sırasında toplumun her kesiminden büyük ilgi gördüğü gözlenen Kamuran KARACA’nın yeniden aday gösterilmesi durumunda ise yerel seçimi CHP’nin yüreğir’de kazanabileceği siyasi kulislerde konuşuluyor .

 

Adana Yüreğir İlçesi Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca  kimdir?

Başkan adayı Karaca, 1962 yılında Adana'nın Kozan İlçesinde dünyaya geldi. 1985 yılında öğretmenliğe başladı.

EĞİTİM SEN ADANA ŞUBE BAŞKANLIĞI YAPTI

Kamuran Karaca, 1994-1995 yıllarında Eğitim İş ve Eğit-Sen'in birleşmesiyle oluşan Eğitim Sen Adana Şube yönetim kurulu üyeliğine getirildi. 1996 yılındaki seçimlerde Eğitim Sen Adana Şube Başkanı olarak görev aldı. 1998-2002 yılları arasında şube başkanlığı görevini yerine getirdi. 2005-2008 yılları arasında KESK Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.