CHP KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL ÇEBİ

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi oldu.

Siyaset Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 23:48:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
347 okunma
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi oldu.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı açıklandı. Yerel seçim sürecine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisinde aday süreci hızlandı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri hazırlıkları start aldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK), ardından Parti Meclisi (PM) toplandı. CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları netleşti. Partiden Kemal Çebi’ye aday görevi verildi. CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Kemal Çebi oldu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Kemal Çebi, şu açıklamalarda bulundu.

“Kıymetli Küçükçekmeceli Hemşehrilerim,

Parti Meclisimizin ve Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel'in onayıyla yeniden aday olmanın gururunu yaşamaktayım. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu ile iş birliği içinde gün, Küçükçekmece için daha fazla çalışma ve daha büyük hedeflere ulaşma günüdür. Yaptıklarımız bugüne, sözümüz yarınlara" mottosuyla kentte adaleti, fırsat eşitliğini ve dayanışmayı odağımıza alarak ilerlemeye kararlıyız. Küçükçekmece'nin her bir ferdi için daha iyi bir gelecek yaratma hedefimizle, #TamYolİleri diyerek yeni başarılar için yola çıkıyoruz.

Sizinle birlikte Küçükçekmecemizde, önümüzdeki dönemde de mutlu yaşayacak, yaşam kalitemizi daha da ileriye taşıyacağız!” görüşlerine yer verdi.

 

 

KEMAL ÇEBİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kemal Çebi, 1956 yılında, Trabzon’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 1982 yılında bitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan, 52 yıldır Küçükçekmece’de yaşayan Kemal Çebi, Küçükçekmece’nin sosyal hayatında her alanda yer almaktan mutluluk duydu; 17 yıl boyunca Cennet Barbaros Spor Kulübü başkanlığı yaptı. SHP ve CHP’de 9 yıl ilçe yöneticiliği, dört dönem Küçükçekmece CHP İlçe Başkanlığı, farklı dönemlerde İlçe, İl ve Kurultay Delegelikleri yaptı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’na seçildi

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.