Ceyhanlı gazeteciler çirkin saldırıyı kınadı

Bölgesel Amatör lig 5.Grupda mücadele eden MESKİ- CEYHANSPOR Müsabakasını yayınlayan Ceyhan Mavi haber gazetesi İmtiyaz sahibi İzzet Aydemir'e ve ekibine mersinde çirkin saldırı düzenlendi. Ceyhan’lı Gazeteciler ise saldırıyı esefle kınadılar.

Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 10:05:01
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
445 okunma
Google News

Ceyhan Web TV aracılığıyla Ceyhanspor Meski karşılaşmasını yayınlamak isteyen Ceyhan AKTİF Gazeteciler Derneği Kurucu  Başkanı Gazeteci İzzet Aydemir ve ekibine Mersin'de yapılan saldırı Ceyhan’da sert dille kınandı.Ceyhan Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen Ceyhan Gazeteciler ilgili  yetkilileri göreve davet etti.  

TEK SES TEK YÜREK OLDULAR

 

Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer,  Ceyhan Belediyesi Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Bahadır Odabaşı , Ceyhan AKTİF Gazeteciler Derneği Başkanı Muzaffer Muzaffer Açıkar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ceyhan AKTİF Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Osman Yavuz, CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, Çukurova Doğuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çiğdem Aykut CHP İlçe Başkanı  Fikret Cirit , Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Umut Topal, Kent Konseyi Gençlik meclis Başkanı Nilay Genc, Ceyhanspor Genel Kaptanı Ertan Aydar, teknik ekip ve yöneticileri  başta olmak üzere çok sayıda  basın mensubu Gazeteci İzzet Aydemir ve ekibine yapılan saldırıyı sert dille kınadılar.

BU SALDIRI CEYHAN SPORA VE TÜM CEYHAN HALKINA YAPILMIŞTIR

 

Ceyhan AKTİF Gazeteciler Derneği Kurucu  Başkanı Gazeteci İzzet Aydemir,  Kendisine ve ekibine yapılan saldırıyı Ceyhan spor ve Ceyhan halkına yapılan bir saldırı olarak nitelendirerek yetkili makamları göreve davet etti. TBMM’de bulunan Adana Milletvekillerinin duyarsızlığına tepki gösteren İzzettin Aydemir, şampiyonluk mücadelesi veren Ceyhan spor’a  herkesin sahip çıkmasını ve gereken önemi vermelerini istedi.

Ceyhan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Odabaşı ise “Bölgesel Amatör lig 5.Grupda mücadele eden MESKİ- CEYHANSPOR Müsabakasını yayınlayan Ceyhan Mavi haber gazetesi İmtiyaz sahibi İzzet Aydemir'e ve ekibine mersinde çirkin saldırı düzenlenmiştir.

Canlı yayın esnasında maçı izlemeye gelen İçel idmanyurdu(Mersin idmanyurdu) taraftarları basın mensuplarına saldırarak kameraları ve fotoğraf makinalarını kırmıştır. Maçları olmamasına rağmen başka iki kulübün maçına gelerek Ceyhandan gelen Basına ve futbolculara saldırnaktan başka niyet beslemeyen İçel idmanyurdu taraftarlarını şiddetle kınıyoruz.Meslekdaşlarımıza yapılan saldırı sonucu ekipmanları kırılmış ve KADIN basın mensuplarına saldırılmıştır. Sporun kardeşlik olduğunu unutan bu kendini taraftar zanneden içil idmanyurdulu holiganları tekrar tekrar kınıyor, Gerek TFF yi ve savcıları göreve davet ediyoruz.Basına ve kadına kalkan eller kırılsın.”dedi.

“GÖREVİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sosyal medya hesabından saldırıyı kınayan ve basın açıklamasına destek verenlere teşekkür eden İzzet Aydemir, “Mersin'de uğradığımız saldırı sonrası gerek sosyaldan, gerek arayarak desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, konuyla ilgili bugün yaptığımız kamuoyu açıklamasına katılan başta Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernek Başkanı Muzaffar Açıkkar ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ceyhun Özer ve tüm meslektaşlarımıza, CHP İlçe Başkanı Sayın Fikret Cirit , Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Umut Topal, Ceyhan Belediyesi Basın Müdürü Bahadır Odabaşı Kent Konseyi Gençlik meclis Başkanı Nilay Genc, Ceyhanspor Genel Kaptanı Ertan Aydar, teknik ekip ve yöneticilerine ve orada olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Dün olduğu gibi bundan sonrada görevimizi yapmaya devam edeceğiz..” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNDUK

Yetiş HABERCİ Gazetesi ailesi olarak meslektaşım İzzet Aydemir ve ekibine geçmiş olsun dileklerimizi sunarak yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz. Saldırıyı yapanların  ve ilgili  sorumlularının ise  en kısa zamanda gereken cezayı almalarını kamu oyu adına arz ediyoruz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.