CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM’DEN CEYHAN DEPREMİNİN 23. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Yaşam Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 06:34:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
86 okunma
Google News

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan depreminin 23. Yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Başkan Erdem, Adana tarihinin en acı bilançosunu bizlere bırakan depremin acısını ilk günki gibi yaşadıklarını belirterek, bu bilinçle çalıştıklarını söyledi.

23 yıl önce, 27 Haziran 1998 tarihinde meydana gelen Adana - Ceyhan Depreminde ağır kayıplar verildiğini ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ 145 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, bin 517 kişinin de yaralandığı Adana-Ceyhan depreminde 48 bini az hasarlı, 19 bini orta ve 9 bini ağır hasarlı olmak üzere yıkılanlar da dahil, 76 bin konut ve işyeri olumsuz etkilenmiştir. Ceyhan’ın bundan böyle deprem ve afetlerle anılan bir ilçe olmayacağını, Adana Büyükşehir Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası ile imar planı çalışmalarında birlikte hareket ederek Ceyhan’da güvenli yapı üretimi sağlama yolunda daha güvenli çalışmalar yapacağız. Ceyhan 23 yıl önceki yaşadıklarını bir daha yaşamaması için tüm kurumlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle depremde hayatını kaybeden hemşerilerimizi saygıyla anıyor, ailelerine metanet diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.