Cemal Demirdağ: "Yaptıklarınız ne insani, ne vicdanı nede ahlakidir. "

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 09.02.2022 10:44:21
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
338 okunma
Google News

 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayının ilk toplantısında Cumhur İttifakı grubu, işçi çıkışlarını gündeme getirdi.Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis 2. Başkanvekili Mustafa Bayar, kâtipler Firdevs Cingözler ve Zafer Koç tarafından açıldı.Gündem dışı konuşan MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ,çok sert eleştirilerde bulundu. Cemal Demirdağ, “Öncelikle Covid testleri pozitif çıkan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan’a Milliyetçi hareket partisi gurubu adına çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Acil şifalar diliyorum..” dedi.

“YARDIMA  MUHTAÇ  KÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZIN ACİL DESTEĞİMİZE İHTİYACI VAR”

Bu yıl  kış mevsiminin  çok çetin geçtiğini ifade eden Cemal Demirdağ,” Yağmur ve kar yüzümüzü güldürdü.. Yüksek bölgelerde yoğun bir kar yağışı oldu..Çok şükür çok fazla sıkıntı yaşamadık.. Öncelikle koordineli çalışan, Büyükşehir belediyesine ve Tüm ilçe belediye başkanlarımıza ve orman bölge müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum.. İnşallah kar yağışının ve yağan yağmurun faydalarını yaz aylarında göreceğiz.. Fakat bu kışta mağdur olan ve kaybı olan köylü vatandaşlarımız var..Ahırı yıkılmış , hayvanlarına verecek yemi kalmamış mağdurlarımız var..Mesela, Feke’nin Gürümze köyünde yaşayan sayın Nasuh Zabun, sosyal medyadan mağduriyetini dile getiren bir köylümüz . Anlattıkları içler acısı..ve haklı..Biz aylar önceden bu meclisten Feke’ nin yedi  köyünde yerli sığır ırkının korunması ve desteklenmesi amacı ile her hayvan başına bir ton slaj yetkisi vermiştik..Fakat kış geldi geçiyor ;  hala bu köylere slaj yardımı yapılmadı.. Nasuh zabun beyin gönderdiği görüntüleri görünce çok rahatsız oldum..Her taraf kar ve kapalı.. Hayvanları o kadar zayıf kalmış ki yerinden kalkmayacak derecede kötü idi..Sayın başkan neden bu vatandaşların slajlari zamanında teslimatı yapılmadı.. Çok acil bu durum çözülmelidir..Slajlari acil verilmelidir..Bildiğimiz ve yaşadığımız bu aylarda kış çetin geçiyor...Çevremizde özellik le kenar mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızdan  kömür ve odun alamayanlar var bunlara tüm belediyeler olarak yardımcı olmaya çalışsak. olunmuyor mu olunuyor, ama ulaşamayanlar var .Hatta utanıp istemeyenler var.. Bunlara yardımcı olursak mutlu etmiş oluruz..Ayrıca Ovada yaşayan mevsimlik işçi kardeşlerimiz var.. Bunların durumları çok kötü.. Yağmurla birlikte çamur içindeler, perişanlar..Bu vatandaşların acil yardıma ihtiyaçları var, El  birliği ile yardım edilirse onlarda rahatlar.” Dedi.

 

“BELEDİYE NİN KURSLARINI İSPİNYOCULUK ÜZERİNDEN YÖNETEREK NEREYE VARACAKSINIZ”

Yağmurla birlikte yolların  delik deşik olduğuna  dikkat  çeken Cemal Demirdağ, “öyle çukurlar oluştu ki..kazaya sebebiyet veriyor..Yamalar ise yaramadı.. Geçici çözümler üretmek yerine daha kalıcı yollar yapalım..Güzel projeler yapalım.. asfalt çalışması yapalım..Sarıçam da bulunan Çatalan caddesi çok kötü durumda . Yeni yapılan stadyum önü güzel.. Fakat ilerledikçe, özelikle Alpaslan Türkeş Üniversitesi tarafı çok kötü, gerçekten çok kötü , bu  yıl ilkbaharda veya yazın bu caddeyi güzel bir asfalt yapalım.. Hem vatandaşlarımız hemde üniversitesiteye gelip gidenler ile öğrencilerde rahat bir yolculuk yapsınlar..Bu kadar insan çıkardınız yetmedi mi ?Allah Billah aşkına yeter.. Çalışanların mutsuz olmasını bırakınız, Her şeyin kötü olduğu zaman da , insanların ekmeği ile oynamak, vicdani değil..Ulaşım a.s., imar a.s., Beldetas , aski genel müdürleri ne sesleniyorum, Yeter belediye nin kurslarını ispinyoculuk üzerinden yöneterek nereye varacaksınız..Yaptıklarınız ne insanı, ne vicdanı nede ahlakidir.. Artık bu çıkışlar son bulsun..” diye konuştu.

“ GERÇEK BANKAMATİKÇİ  NECMİ UÇAR’A AHLAK VE EDEP DERSİ VERECEĞİM”

Gazeteci ve TV sunucusu Necmi Uçar’a seslenen Cemal Demirdağ,  “Aytaç  Durak bey zamanından beri belediyemizde çalışan,Fakat hiç bir zaman  belediyeye uğramayan gerçek banka matikçi ,Gazeteci ve TV sunucusu, kan emici sahtekâr, yalancı, müptezel,  her dönemin adamı..Necmi uçar diye birisi var..Geçen Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanımız Devlet Bey’le ilgili bir Twitter atmış.Necmi uçar,  sen kimsin ki sayın Devlet Bahçeli İle ilgili olarak konuşuyorsun..Çeyrek asırdır Büyükşehir Belediyesinde KOLPAlık yaparak devam ediyorsun. 2014-19 döneminde işten atılmamak için MHP’lilerin arkasında FİNOluk  yapan kişi sensin...Eğer buradan an itibari ile kapının arkasıdan bizi izliyorsan, Meclis sonrası bir yere gitme, sana anlatacaklarım olacak, yok gidersen, akşam TV de misafirin olarak gelip sana edep ve ahlak dersi vereceğim...” diyerek sert tepki gösterdi.

“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ; BİZİM VE MİLLETİMİZİN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin şah damarı olduğuna  bir kez daha dikkat çeken Cemal Demirdağ, “  Atatürk’e saldırmak, aziz hatırasına düşmanlık yapmak, tahammülsüzlük göstermek şerefli bir tavır ve davranış değildir. Samsun’da Onur Anıtı’na musallat olan, halat bağlayıp yıkmaya çalışan müptezellerin bu milletin gerçek bir evladı olması düşünülemez..“Her Kim Türk ve Atatürk Düşmanıdır Biliniz ki Onlar Malazgirt’te, İstanbul’un Fethinde, Çanakkale’de ve İstiklal Harbinde Mağlup Ettiklerimizin Anadolu’da Kalmış Tohumlarıdır”Herkes bilsin ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ; bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir. İlk Cumhurbaşkanımız ve Milli Mücadelenin yol başçısıdır.” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.