CAN DOST ORHAN ARICI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, il yönetim kurulu yedek yöneticisi Orhan Arıcı’nın ani vefatını duyurdu.

Yaşam Yayın: 08 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 08.10.2024 16:13:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Google News

CHP Adana İl Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Arıcı'nın kaybının tüm parti camiasını derinden etkilediği belirtildi.Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İl yönetim kurulu yedek yöneticimiz, kıymetli partilimiz ve yol arkadaşımız Orhan Arıcı’nın ani vefat haberi, hepimizi derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi saflarında daha aktif bir siyaset anlaşı sergilemek için yıllarca mucadele veren Adana’nın sevilen isimlerinden Orhan Arıcı bu gün genç yaşta geçirdiği bir kalp krizi sonucu hayata ve tüm dostlarına veda etti.

Orhan Arıcı’nın yaşamından kısaca kesitler şu şekildedir:

Oto Elektrikçiler ve Akücüler Odasının  kurucu üyeliği yapmış, Daha sonra, baba mesleği olan kabzımallığa yönelerek, Vedat Dolakay Sebze ve Meyve Hali’nde yaklaşık 15 yıl esnaflık yapıyor. Kabzımallar Odası’nda da bir dönem başkan yardımcılığı ve bir dönemde denetmenlik görevlerinde bulundu.

 

2009 yılında Çukurova Belediyesi’ne girerek, Park Bahçeler Müdürlüğü ile Masa Sandalye Birimi’nde görev yaptıktan sonra EYT kapsamında emekliliği hak eden Orhan Arıcı  son olarak Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmış olup,Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Orhan Arıcı en son olarak yıllarca mücadele vermiş olduğu CHP’den ’31 Mart Yerel Seçimlerinde Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını katmıştı.

Kendisine  Yetiş Haberci Gazetesi  Ailesi olarak Haktan rahmet diliyor. Tüm seven eş dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.