ÇALIK : BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Emeklilerin haklarını alabilmeleri için herkesi üye olmaya davet eden Başkan Çalık, net konuştu.

Yaşam Yayın: 01 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 01.09.2024 13:04:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
33 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ – ŞÜKRÜ AĞBAŞ

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şubesi Başkanı Abdullah Çalık, emeklilerin  haklarını alabilmeleri için   herkesi üye olmaya davet etti. Adana genelinde binlerce emekli bulunduğuna dikkat çeken Çalık, emeklilerin üye olmaları durumunda   bir çok hakları ve kurumlarla yaptıkları antlaşmalarda indirim kazandıklarını ifade etti. Başkan Abdullah Çalık,  “ Emekli dul  ve yetimlerimiz  kendilerine verilen hakları bilmiyorlar. Kendilerine   haklarımızı ifade ettiğimde  bilgi sahibi oluyorlar. Bizim tek bir isteğimiz var. Emeklilerimizin derneklerin sahip çıkmalarıdır. Üye olmalarıdır. Bizler , burada onlar için varız. Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır.Tüm çabamız çalışmalarımız, ezilen sahipsiz bırakılan emekli kardeşlerimize sahip çıkmak içindir Emekli kardeşlerimize nasıl daha fazla destek verebilirizin gayreti içerisindeyiz.  Bu güne kadar emeklinin her platformda sesi olduk onlara yeni kazanımlar kazandırabilmek için mücadelemizi her platformda sürdürdük.  Emeklinin ihtiyacı olan bütçesine katkı koyabilecek giyimden, yeme içmeye, dersaneden hastanelere, kömür alım yerlerine kadar bir çok firmayla anlaşmalar yaparak üyelerimizin bu hizmetlerden indirimli olarak faydalanmalarını sağladık .Bu hizmetlerimiz daha da çoğalarak devam edecek..” dedi

Dernekçiliğin önemine de değinen Başkan Çalık,”  ülkemizde 13 milyon emekli var ama sadece 1 milyonu derneklere kayıtlı . Dağınık güç, ses getiremez . Birlik olunursa güçlü olunur.  En kötü dernek derneksizlikten iyidir. Tüm üyelerimizi k Yüreğir şubemize bekliyorum. Hizmetlerimizin daha da hızlanarak devem etmesini istiyorsanız desteğinizi bekliyoruz . “ diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.