ÇAĞLAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Çağlak ve Araplıoğlu aileleri evlatları Mikail ve Zehra Çağlak çifti’nin mürvetini görebilmenin mutluluğunu yaşadı.

Yaşam Yayın: 06 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 06.03.2022 23:38:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
632 okunma
Google News

Hatay’ın Hassa İlçesi Aktepe  Mahallesi’nde i kamet eden Ali Çağlak (Cin Ali ) ve eşi Habibe Çağlak evlatları Mikail  ve Zehra Çağlak’ın  mürvetini görebilmenin heyecan ve coşkusunu  yaşadı. Kanatlı Mahallesi Eski Muhtarı  sevilen ve sayılan merhum   Kadir ve merhume Esme  Çağlak’ın torunu  olan Mikail ve Zehra  Çağlak’ı mutlu gününde   sevenleri ise yalnız  bırakmadı.

CİN ALİ VE EŞİ HABİBE ÇAĞLAK DÜNÜRLERİ  İL

 Aktepe Spor  Kulübünün yıllarca kaptanlığını  yapma onurunu  yaşayan ünlü futbolcu  Ali Çağlak (Cin Ali ) ve eşi Habibe Çağlak  ; dünürleri Ayşe ve Ali Araplıoğlu, Aktepe Mahallesi  Fırat Caddesi ‘nde yapılan düğün merasiminde  İlahi ve Semazen gösterisi  davetliler ile düğüne katılanların  beğenisini   kazandı. Çağlak ve Araplıoğlu  aileleri   ise misafirlerine örnek bir ev sahipliği yaptı. Düğün merasiminde  pandemi kurallarına ve sosyal mesafeye uyulması  ise dikkatlerden kaçmadı.  YETİŞ HABERCİ GAZETESİ  ailesi olarak Çağlak ve Araplıoğlu Ailerine hayırlı olsun dileklerimizi sunarken ;  Genç çiftler Mikail  ve Zehra Çağlak’a bir ömür boyu mutluluklar  dileriz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.