ÇUKUROVA’DA YETKİ TÜRK EĞİTİM-SEN’DE!

Yayın: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 24.05.2021 11:27:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
152 okunma
Google News

Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç, sendikal yetki süreci sonrası yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi

 

Çukurova İlçemizde 2020 yılında tekrar aldığımız yetkiyi 2021 yılında da sürdürerek 1502’ dava arkadaşımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salgın döneminde ortaya konulan böyle bir mücadele takdire şayandır. Bize böylesine yol ve dava arkadaşları nasip eden Rabbimize hamdolsun. Nihayete eren yetki döneminde Çukurova İlçemizde işi ehline teslim eden, Türk Eğitim-Sen’i yetkili kılan eğitim çalışanlarımıza; bu süreçte desteğini bizlerden esirgemeyen her bir dava arkadaşımıza, işyeri temsilcilerimize, İlçe Yönetim Kurulumuza, Merkez Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, saygılar sunarız. Bu yetkiyle birlikte bize verilen kıymetli emanetin ve anlamlı mesajın farkında olduğumuzun da bilinmesiniz isteriz. Bu başarı Adana için yeterli mi? Elbette değil! Şunu samimiyetle ifade etmeliyim ki Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan’ın ortaya koyduğu duruş ve irade bu yetkinin en büyük etkenidir ve çok daha fazlasını hak etmektedir. Hedefimiz aynı azim, inanç ve kararlılıkla daha büyük başarılara imza atıp, her alanda ve her anlamda hak edene hakkını teslim etmektir. Eğitim çalışanlarının ekonomik, özlük ve sosyal hakları noktasında ortaya koyduğumuz ilkeli ve kararlı bir mücadelemize devam edeceğiz. Bizim için yetki; gönüllerde olmaktır. Hamdolsun ki bu yetkiyi hiç kaybetmedik. Zira camiamızla aramızda oluşan gönül bağı sayısal değerlerden çok daha üstündür, çok daha kıymetlidir. Gönüllere giremeyenlerin, ilkelerini sayısal değerlere değişenlerin ve her şeyi sadece bir sayıdan ibaret sananların tükenecekleri de bir hakikattir. Birlikte başaracağız.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.