BÜYÜKBURÇ’TA SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

HATAY BÜYÜKBURÇ

Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 11:18:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
70 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde su iletimini güçlü ve sağlıklı bir şekilde sağlamak, kentin her köşesinde yaşayan vatandaşların içme suyuna erişimini kolaylaştırmak amacıyla içme suyu tesisleri ve şebekelerinde bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Altınözü ilçesine bağlı Büyükburç Mahallesi’nde su iletim seviyesini güçlendirmek amacıyla içme suyu tesisi ve hatlarında deforme olan borularda ve su kuyularında iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.

 

Yapılan çalışmalarla mahalleye verilen içme suyunun daha güçlü şekilde iletiminin sağlandığını belirten HATSU yetkilileri, gayrisıhhi, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık sık arızalanan boruları bertaraf etme çalışmalarının da sürdüğüne dikkat çekti.

 

KARAMAN: “SUYUMUZA KAVUŞTUK, BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Yapılan çalışmalarla ilgili düşüncelerini aktaran Altınözü Büyükburç Mahalle Muhtarı Murat Karaman şu ifadelere yer verdi; “Su sıkıntısı yaşadığımız zor günler geride kaldı. Kuyumuzun pompasını, motorunu değiştirdik, elektrik aksamını yeniledik. Vatandaşlarımız çok zorluk çekti. Suyumuza kavuştuk. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e, HATSU Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ederim.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.