Bursa’dan Ali Bıldırcın’a tam destek

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Adayı olduğunu açıklayan Ali Bıldırcın Bursa’yı ziyaret ederek Bursa karate camiası ile bir araya geldi. Yapılan toplantıdan destek mesajı çıktı.

Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 11:42:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
313 okunma
Google News

 

Bursa karate camiasıyla Siola Cafe Restoran’da buluşan Ali Bıldırcın düzenlenen akşam yemeğinde karatecilerin sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı. Toplantıda Bursa Karate camiası antrenörü hakemi ve sporcusuyla Ali Bıldırcın'ı güzel yürekleriyle ve misafirperverliğiyle Karatede Bursa’nın büyüklüğüne yakışır şekilde bağrına bastı.

“İMKAN VE OLANAKLAR VAR. DOĞRU VE ADİL OLARAK KULLANILMIYOR”

Kendisine gösterilen destek ve teveccühe teşekkür eden Ali Bıldırcın gerçekleştireceği projeleri anlattı. Ali Bıldırcın, “ kulüplerimizdeki arkadaşlar ve antrenörlerimizle ,“ya bu iyidir.. Buna oy verelim.” diyecek .O başkan olacak. Devletin bütçesini 20 yada 30 lira tüketecek. Dört yıl sonra yine birileri çıkacak . Ama 44 yıldır baktığımda kulüplerimiz ve antrenörlerimize, hakemlerimizin hiçbir sorunu ikna edici bir şekilde çözümlenmemiş halde duracak. Kısmen çözülmüş olabilir. Ama, “hanginiz ikna olmuş” desem vicdanlarınızda hiç biriniz ikna olmamıştır. Peki bu ikna olmamamızın nedeni nedir? İmkan ve olanaklar var.Ancak, bunlar adil ve doğru bir şekilde kullanılmıyor. paylaştırılmıyor.” dersiniz. Aksaklıkları görmeseydim Allah şahidim olsun ki bu gün karşınıza aday olarak çıkmazdım. “Bu işin sorumlulukları senin omuzlarına düşer.Kaçmak doğru olmaz dedikleri için aday olarak huzurunuzdayım.” dedi.

“BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”

Güzel dilek ve temennilerle son bulan toplantıda ayrıca Türk  karatesinin eski günlerindeki yıldızının parlaması adına ilk  ateşin Bursa'da yakılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ali Bıldırcın Bursa karate camiasının tam desteğini aldı. Etkinlik yapılan karşılıklı görüşmeler ile tamamlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.