BBP , YEREL SEÇİMLERE KENDİ ADAY VE LOGOSUYLA KATILIYOR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi Adana İl ve İlçeleri olarak kendi Amblemi ve kendi Adayları ile Seçime katıldığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 14:25:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 54 sn.
545 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 15 ilçede aday çıkartan Büyük Birlik Partisi  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde kendi Adayları ile Seçime katılacak. Büyük Birlik Partisi  Adana İl Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açıklamada , 31 Mart yerel seçimlerine parti olarak çok iddialı ve güçlü kadro ile seçime hazırlandıklarını  belirtti.

 

 “ŞEFFAF BELEDİYECİLİKTE BİZDE VARIZ”

 Şahin, yaptığı konuşmasında  “Yerel seçimlerle ilgili Büyük Birlik Partisi olarak hazırız. Muhsin YAZICIOĞLU’nun yol arkadaşları olarak şeffaf belediyecilikte bizde varız dedi. Teşkilatlarımız şu anda yoğun bir şekilde bunun çalışmalarını sürdürüyorlar. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkan Adaylarımızı ve Belediye Meclis üyesi adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız. Tüm Belediye Başkan Adaylarıma ve Meclis Üyesi Adaylarıma Başarılar dilerim” diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.