Başkan Topuz’a Çukurova Lobisi Derneği ailesinden tam destek

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’u makamında ziyaret eden Çukurova Lobisi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri , Başkan Topuz’a destek verdi.

Yaşam Yayın: 12 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 12.06.2021 03:05:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Google News

Çukurova Lobisi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Uçuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’u makamında ziyaret etti.  Başkan Veli Uçuk, Başkan Vekili Gökmen Oğur, Sayman Hüseyin Yetiş , Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Tanlı’ya Karataş İlçesi’nin cazibe merkezi olduğunu anlatan   Belediye Başkanı Necip Topuz ; yeni sezon öncesi önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Karataş İlçesi’nin genel durumu hakkında  bilgiler veren başkan Necip Topuz, “ Ülke gündemini sarsan  Karataş’ta insan kaçakçılığı iddiası ile ilgili adeta siyasi linçe uğratıldık. Konuyu  açıklama ve belgeleri ile gerekli mercilere  başvuruda bulunduk.” Dedi.

“ADANA , SİZİN ADINIZ BÖYLE BİR OLAYLA ANILMASI ÜZÜCÜ”

Çukurova Lobisi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Uçuk  ise , “ Açıklamaları dinleyip  belgeleri gördüğümüzde büyük bir haksızlığa uğradığınız aşikar. Öyle ki uluslar arası düzenlenen davet edildiğimiz bir organizasyona Karataş adını duyurmak  halisane bir tavırla sizden istenilen mehteran takımını  hizmet alımı yoluyla Gaziantep’ten tutuyorsunuz. Valilik ve İç İşleri Bakanlığı onay veriyor. Gidip  festivalde  mehteran takımını da görevi ifa edip Karataş’ın adını duyuruyor. Festival sonunda Mehteran takımı sizin haberiniz olmadan kaçıyor. Bunun sorumlusu siz gösteriliyorsunuz. Ne yani adamlara çip mi takacaktınız ? Adana , sizin adınız böyle bir olayla anılması üzücü. Adana’yı seven  ve  yaptıklarınız hizmetleri  takip eden bir dernek olarak yanındayız. “ diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.