Başkan Sedat Akkuş : “Öğretmenlerimizin mücadelesini takdirle karşılıyoruz”

Eğitim Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 24.11.2020 10:55:16
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
348 okunma
Google News

İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sedat Akkuş, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Akkuş, mesajında şu görüşlere yer verdi.

 ‘’Değerli öğretmenlerimiz, cahilliğin pirim yaptığı, övüldüğü, bilginin, fennin, ilmin itibarsızlaştırılmak istendiği bu zamanda mücadelenizi takdirle karşılıyoruz.

İyi parti olarak biliyoruz ki, Öğretmenlerin, maddi ve manevi her türlü ihtiyacı karşılandığında Türk Eğitim sisteminin çağdaş zemine oturtulduğunda muasır milletler seviyesine ulaşmak için önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Daha nice öğretmenler gününü, Salgın hastalıklardan uzak, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayasınız. Gelecek sizin milli, ilmi, tarihi, çağdaş şuurla donanmış öğrenciler yetiştirmenizle şekillenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar saygılarımızı sunarız.’’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.