BAŞKAN ÖNÜK, CEYHAN SPOR LİDERLİĞİ HAKEDİYOR

“FEDERASYONUN VERECEĞİ KARARI BEKLİYORUZ”

Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 10:44:36
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
228 okunma
Google News

Spor Başkanı ve Aynı zamanda Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı İlker Önük, Ceyhan’ın gözü kulağının Federasyonun vereceği kararı heyecanla beklediklerini kaydederek 11 Gurup içerisinde en iyi takımın Ceyhan spor olduğunu söyledi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın Mazbatasının iptal edilmesinden sonra Ceyhan Meclisi tarafından Belediye Başkanlığına getirilen Hülya Erdem’in Ceyhan spor Başkanlığından istifa etmesinin ardından Pandemi sürecinden dolayı toplanamayan yönetim kurulları otomatikman ikinci başkanlık görevini yürüten Belediye Başkan Yardımcısı İlker Önük’ün direk başkan olmasından sonra Ceyhan spor’a yeni bir soluk yeni bir heyecan getirdi. Ceyhan Spor ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Önük, Ceyhan sporu çok uzun tanımlamaya gerek olmadığını kaydederek, Ceyhan spor Ceyhan’ın Milli takımı hepimizin gurur meselesi, namus meselesi oldu. 11 yıldır bu takım amatör liglerde sürünüyor. Her yıl milyonlarca para harcanıyor. Maalesef bir türlü hak ettiği yerlere gelemiyor bizim yerimiz çok daha yukarılarda 3, lig. 2. lig bizi 3. lig bile kesmez aslında şehrin potansiyeli var futbol sevdalısı bir şehir Pazar günü iç sahada maç olduğu zaman şehirde gezecek adam kalmıyor. Deplasmanlarda bile yalnız değiliz taraftarlarımız maça geliyor çoluğuyla, çocuğuyla’ destek için takımımızla kenetleniyorlar.buda bizi son derece mutlu ediyor. ’diye konuştu.

KARAKTERLİ BİR TAKIM KURDUK

Bu yılda güzel bir takım kurduklarını ifade eden Başkan Önük,karakterli bir takım oluşturduk,Futbolcuların hepsiyle abi kardeş gibiyiz sürekli içlerindeyim. Zorluklar yaşadık bütün teknik ekipten futbolculardan Allah razı olsun takımı en güzel yerlere getirdik. Hırsımızla, azmimizle, taraftarlarımızla son hafta pandemi haftasında ligler ertelenmeden önce Talas sporla berabere kaldık. Liderliği orada kaptırdık.bizim için talihsiz bir maç oldu.Ondan sonra da ligler ertelendi. Ligler bir hafta önce ertelenseydi şuan biz liderdik Federasyon liglerin oynanmayacağını açıkladı ama tescil formatını hala açıklamadı yani sadece 11 gruptan liderler mi? çıkacak veya hangi takımlar çıkacak bize sorarsanız liderlerle dahil 11 gurubun içerisinde en iyi takımlardan birisi Ceyhan spor gerek topladığı puan attığı gol mücadelesi konumu potansiyeli federasyonun bunları da düşünerek adaletli bir karar verip bizi de üst lige çıkaracağını düşünüyoruz umut edip bekliyoruz diye konuştu.

CEYHAN HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK

Şehrin merkezin de mikrosun üzerinde futbolcuların kaldığı güzel bir bina hazırladıklarını vurgulayan Başkan Önük, inşallah 3. lige çıkacağımız zamanda güzel bir tesis daha geniş yeşil bir alanı olan sosyal bir tesisi Ceyhan’a kazandırmayı düşündüklerin söyledi.

CEYHAN LİDERİLİĞİ HAK EDİYOR

Ceyhanlı spor severlere çağrıda bulunan Başkan Önük, sözlerini şu cümlelerle tamamladı ;Ceyhan spor severler merak etmesin herkesin gözü kulağı federasyonun yapacağı açıklamada bizimde öyle bizim için gerçekten olumlu bir karar geleceğini düşünüyoruz.öyle olmak zorunda Allah Korusun aksi takdirde bütün hukuki mücadelemizi vereceğiz gerekirse federasyona kadar gideriz Ceyhan’ın hakkını sonuna kadar savunuruz ama bunlara inşallah gerek kalmayacak Allahın izniyle bizim şampiyonluğumuz tescillenecektir Seneye mutlaka 3. ligte olacağız açıklamasında bulundu

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.