Başkan Mustafa Aydar; ‘Bayramlar sevinme ve sevindirme günleridir.''

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 31 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.07.2020 19:49:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
148 okunma
Google News

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Mesajında şu görüşlere yer veren Başkan Aydar "Barış, huzur, kardeşlik ve paylaşma gibi imkânları bizlere sunan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın sevinci içindeyiz. Bayramlar sevinme ve sevindirme günleridir. İnsanın, kendisinin ve ailesinin dışındaki diğer insanların farkına vararak onlarla kucaklaşması, elindeki nimetleri onlarla paylaşmanın ve onları sevmenin dolayısı ile faydalı insan olmanın tadına vakıf olması demektir." ifadesini kullandı.

Mesajın devamın da Başkan Mustafa Aydar: "Kurban ibadeti insanın Allaha yakın olmasına sebep olurken aynı zamanda sosyal dayanışmayı da güçlendirmektedir. Kurban ibadeti paylaşmayı, yoksullara yardım elimizi uzatmayı ve bütün insanları sevgi ile bağrımıza basmayı bizlere öğretmektedir. Bu güzel duygu ve düşüncelerle bu bayramın ülkemize, dünyamıza ve insanlığa huzur ve barış getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim. “diyerek tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.