BAŞKAN MUSTAFA AKGEDİK : HEDEFİMİZ ; DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET

Aladağ ilçesinde vatandaşların dertleri ile dertlenen ,imkansızlıklara aldırış etmeden hizmette sınır tanımayan ; Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan vekili Mustafa Akgedik ; Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 08:19:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
203 okunma
Google News

Misafirperver, yemeğini paylaşan ve gülümseyerek bakan yörük insanları, yüreği temiz, sıcak insanların ilçesi Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik , hizmette sınır tanımıyor. Göreve geldiği günden bu yana Adana ilinde turizm ile adını sıkça andıran doğa harikası  Aladağ ilçesinde vatandaşların dertleri ile dertlenen ,imkansızlıklara aldırış etmeden hizmette sınır tanımayan ;  Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan vekili Mustafa Akgedik ;  Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına başvurusu yaptı

“BELEDİYECİLİKTE KAZANDIĞIM DENEYİMLERİ ADANA'DA İCRAATA GEÇİRMEK İSTİYORUM”

Bilgi ve tecrübesini , mesleki birikimini , dinanizmini Adana için aktararak daha yaşanabilir, daha ferah, daha mutlu bir Adana  inşa etmek için Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına başvurusu yapan  sevilen ve sayılan  Başkan  Mustafa Akgedik’in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına talip olması ise parti tabanı  başta olmak üzere Aladağ İlçesi’nde sevinçle karşılandı.  Başkan Akgedik , “ Hedefimiz ;  Daima Millet, Daima Hizmet. Bu yolda hiç durmadan koşacağız” diyerek çalışmalarına devam ediyor. Belediyecilikte kazandığım deneyimleri Adana'da icraata geçirmek istiyorum. Bildiğiniz gibi sadece Aladağ hizmet etmekle kalmadım. Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde üyelik ve ikinci başkanlık tecrübelerim de söz konusu. Bu nedenle BŞB aşkan adaylığı başvurusu yaptım. Teveccüh parti büyüklerimize aittir" dedi.

Mustafa akgedik kimdir ?

 

1973 yılında Aladağ Büyüksofulu Köyünde doğdu.

İlk ve Ortaokulu Büyüksofulu Köyünde, Liseyi Aladağ Pınar Madencilik Lisesinde okudu.Gaziantep Üniversitesi Kilis Meslek Yüksekokulu ve Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde Yüksek tahsilini yaptı.Tarihi Kent Dokusu ve Şehir Planlama Üzerine Yüksek Lisans Tezi Hazırlamaktadır.2001 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanı olarak siyasete başladı.2006-2012 yılları arası Adana İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Seçim İşleri Başkanlığı yaptı.2011 Seçimlerinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüttü. 2012-2013 yılları Çukurova İlçesi Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü.Yurtiçi ve Yurtdışında birçok başarılı projeye imza attı, Serbest Mühendislik Hizmetleri Yapmaktadır.2014 Yılından bu yana Aladağ Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Mustafa AKGEDİK, 2021 yılı itibari ile Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.