BAŞKAN ERDEM’İN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Yaşam Yayın: 18 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 18.05.2020 12:07:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Erdem mesajında;  "19 Mayıs 1919, kurtuluş mücadelesinin başlangıcı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne giden bağımsızlık yolunun ilk adımıdır. İmkânsızlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle var edilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir.   Gençliğin dinamizmi ve vizyonu ile muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağımızı bilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ;“ Bütün ümidim gençliktedir” diyerek kurduğu genç devleti gençliğe armağan etmiştir. Bu emanete sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir. Bizlere düşen görev; gençlerimizin özgür düşüncelerini bilime, sanata, spora aktarabilmeleri için fırsat eşitliği sağlamak, onları gelecek kaygısından arındırmak, geleceğe umutla bakabilecekleri bir düzen inşa etmektir.

Bu yıl dünyanın içinde bulunduğu salgın riski nedeniyle tıpkı geçtiğimiz bayramlar gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da meydanlarda, el ele kol kolaya, omuz omuza kutlayamayacak olsak da cumhuriyet coşkusunu yüreklerinde yaşayan bir millet olarak yine imkânlar dâhilinde ve sağlık koşullarını göz önünde bulundurarak balkonlarımızda, evlerimizde, pencerelerimizde bağımsızlık meşalesinin alevi ile yanan yüreklerimizin coşkusunu yaşayacağımıza inanıyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.  Bıraktıkları emanete sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.