BAŞKAN ERDEM BERBER VE KUAFÖRLERİ ZİYARET ETTİ

CEYHAN’IN BÜTÜN BERBER VE KUAFÖR SALONLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Sağlık Yayın: 13 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 13.05.2020 11:40:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
246 okunma
Google News

 

 Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem korona virüsle mücadele kapsamında uzun süredir kapalı olan ve yeniden faaliyete geçen kuaför ve berber salonlarını ziyaret ederek el, yüzey dezenfektanı ve tıbbi maskeden oluşan set dağıttı. Bütün salonlar özel solüsyonlarla dezenfekte edildi.

 

Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında çalışmalarına ara verilen kuaförler ve berberler, dün tekrar faaliyete geçti.  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ilçe genelindeki kuaför ve berberleri bu süreçte yalnız bırakmadı. İçinde el dezenfektanı, yüzey dezenfektanı ve tıbbi maske bulunan çantaları kuaför ve berberlere hediye etti.

Salgın Süresince Çalışmalar Devam Edecek

Hijyen kurallarıyla ilgili hatırlatmalarda bulunan Başkan Erdem, Ceyhan Belediyesi olarak ilçe esnafının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Erdem  "Kuaför ve berberlerimizin ilk günlerinde yanlarında olmak, elimizden geldiğince onlara destek olmak istedik. Toplum sağlığını sağlamak için tıbbi maske, el dezenfektanı ve yüzey dezenfektanlarımızı dağıttık. Dezenfektanları nasıl kullanacaklarını anlatarak önlemlerle ilgili hatırlatmalarda bulunduk. Ayrıca bütün iş yerlerini özel solüsyonlarla dezenfekte ediyoruz.  Toplum sağlığı için tıbbı maske, yüzey dezenfektanı ve el dezenfektanı dağıtımlarımız ve dezenfekte çalışmalarımız ilçe genelinde düzenli olarak devam edecek" dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.