BAŞKAN CİRİT’TEN AKP'Lİ BÜNÜL’E İNCE AYAR “HADDİNİ BİL”

CHPLİ BAŞKAN CİRİT’TEN AKPLİ BAŞKAN BÜNÜL’E CEVAP GEÇİKMEDİ

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.04.2020 16:43:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
227 okunma
Google News

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’ün  CHP İlçe Başkanlığı'nı sosyal medyadan Ak Parti'yi hedef alındığı iddia ettiği  basın açıklamasına CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit’ten set tepki geldi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi. 

“Sokağa çıkma yasağının zamanlaması ile ilgili İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu bile öz eleştiri verip; "Eleştirileri ve hakaretleri kabul ettim" açıklaması yapmışken AKP Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'ün partimizi ve Ceyhan Belediyesi'ni hedef alan sözleri son derece hadsizliktir. Görülmelidir ki gerek Ceyhan gerekse partimiz tarafından kazanılan belediyelerin hazımsızlığı AKP çevresinde devam etmektedir. İçinde bulunduğumuz süreçte tüm CHP belediyeleri gibi Ceyhan Belediyemiz de üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya devam edecektir. İçinde bulunduğumuz zor günleri kullanarak partimizi ve Ceyhan Belediyesi'ni asılsız iddialar ile karalamaya çalışmak tam manası ile Mesnetsizdir. Sayın İslam Bünül bilmelidir ki Fetö ile ağlayıp Hizbullah ile zikir çeken partinin temsilcisinden öğreneceğimiz son şey vatan ve millet sevgisidir. Son olarak değerli Ceyhan halkı bilmelidir ki ; partimiz bu zor günlerin atlatılması noktasında devletimizin ve milletimizin yanındadır. Kamuoyuna saygıyla.”  açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.