BAŞKAN BAYRAM ÖZDEMİR GÜCÜNE GÜÇ KATTI

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığının 6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanı seçilen Bayram Özdemir ve ekibi gücüne güç katarak yoluna devam etmenin mutluğunu yaşadı.

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 10:08:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
73 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "8'inci Olağan Kongre sürecimizde de inşallah aynısını yapacağız. Kongrelerimiz parti olarak kendimizi yenilemenin yanı sıra milletimizle kucaklaşmanın, 85 milyonun tüm mensuplarıyla gönül köprülerimizi güçlendirmenin vasıtası olarak da görüyoruz. Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek çok daha güçlenmiş, güç ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" şeklindeki açıklamaları sonrasında AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı bir süre önce İlçe Kongresini coşkuyla gerçekleştirdi.

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığının  6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanı seçilen Bayram Özdemir ve ekibi gücüne güç katarak yoluna devam etmenin mutluğunu  yaşadı.  Önceki gün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Sunay Karamık, Faruk Aytek, Çok sayıda  Parti  büyükleri Teşkilat Üyeleri, Misafir ve  ve Delegelerin  katılımıyla gerçekleşen kongre  Demokrasi Bayramı şeklinde gerçekleşti.  AK Parti Sarıçam İlçe Yönetim Kuruluna Adana ve Türkiye’de Karate camiasının sevilen ve sayılan Hocalarından Mustafa Beydilli başta olmak üzere birbirinden bilgili, tecrübeli isimlerin girerek güç kattığı gözlendi.

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Bayram Özdemir,   yaptığı açıklamada  ise  ,” AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığımızın 6. Olağan İlçe Kongresi; Genel Başkan Yardımcımız,Parti Sözcümüz Sn.Ömer ÇELİK Bakanımızın, İl Başkanımız Sn.Ozan GÜLAÇTI’nın, Milletvekillerimizin,Parti Büyüklerimizin, Teşkilat Üyelerimizin,Misafirlerimizin ve Delegelerimizin Katılımıyla Demokrasi Bayramı Şeklinde Gerçekleştirdik.Kongrelerimiz Kan Değişimlerinin Olduğu , Bayrak Değişimlerinin Yaşandığı Kutlu Günlerimizdir.Gerçekleşen 6. Olağan kongremizde, AK Davaya gönül vermiş, Yeni yönetimimizde yer almak için müracat eden dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekür  ederim.Bu Güne Kadar Birlikte Görev Yaptığımız Dava Arkadaşlarıma Vermiş Oldukları Emeklerinden Dolayı Şükranlarımı sunuyor, Bayrağı Devralan Arkadaşlarıma  Başarılar Diliyorum.” Görüşlerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.