BAŞKAN AYDAR BASINA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 06:34:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
129 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar 23 Şubat Pazar günü  Mersin’de oynanan Ceyhanspor- Mersin BŞK Meskispor maçı esnasında yayın yapmak isteyen gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı.

 

Mersin Valiği’nin Ceyhanspor’un Bölgesel Amatör Lig’te lider olmasını ve Meskispor’un ligten düşme riskini gerekçe göstererek Ceyhanspor aleyhine seyircisiz oynama kararı alması Mersinli taraftarların saldırgan tutumunun önüne geçemedi.

 Canlı yayın yapmak için bina sakinlerinden izin alarak stat yakınındaki bir binaya çıkan Mavi Haber Yayıncılık ve Ceyhan Web TV çalışanlarına Meskispor taraftarlarınca saldırı düzenlendi.

 

"Adana Ve Mersin Kardeştir Ve Kardeş Kalacaktır"

 

Basının haber alma ve yayınlama hakkına açık bir müdahale olan bu saldırıyı kınayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ; “ Spor barış ve kardeşliktir. Burası Mersin. Adana ve Mersin düşmandır diyerek gazetecilere saldıran ve yayın yapmalarını engelleyen kişiler hem iki şehrin ezeli kardeşliğine zarar vermiş de hem de halkı kin ve nefrete teşvik ederek suç işlemektedirler. Ceyhanspor, çabası ve üstün gayretiyle Bölgesel Amatör Lig’de lider duruma gelmiştir. Bu başarıyı yok sayarak cezalandırmaya çalışmak kimseye yakışmaz. Adana ve Mersin kardeştir ve kardeş kalacaktır. Basın emekçilerine yapılan saldırıyı kınıyor, saldırganların gerekli cezayı almasını diliyorum. Bundan sonraki spor müsabakalarının huzur içinde tamamlanması için herkesin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.