BALKAN ŞAMPİYONU TURNA GÜRBÜZ’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda Altın madalya kazanan Turna Gürbüz beraberindeki heyet Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ve Seyhan İlçe Spor Müdürü Mustafa Lavkor’u ziyaret ederek elde edilen başarıyı hediye etti.

Yaşam Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 16:09:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
191 okunma
Google News

Karadağ Montegaro   Bala kentinde  düzenlenen 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'na katılarak 35 kg’de altın madalya kazanan Turna Gürbüz’ün başarısı  memleketi Adana’da  yankı uyandırdı.

KAYMAKAM   MUSTAFA YAVUZ  ŞAMPİYONU MAKAMINDA AĞIRLADI

Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ve Seyhan İlçe Spor Müdürü Mustafa Lavkor, Gençlik ve Spor Adana İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Caner Taymış ,  Adana’nın en küçük milli sporcusu Turna Gürbüz’ün başarısını tebrik  etti.

 Balkan Şampiyonu olan Turna Gürbüz,  kazandığı madalya’yı  Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz’a takdim etti.  Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ise Antrenörü ve Babası İslam Gürbüz , annesi Aylin Gürbüz ve kardeşi Ömür Gürbüz, Gazeteci ve Karate Antrenörü Hüseyin Yetiş’i makamında misafir eden Kaymakam Mustafa Yavuz,  Minik şampiyonu tebrik etti.

ŞAMPİYON İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Kaymakam Mustafa Yavuz, Balkan Şampiyonasında 145 sporcu arasında kategorisi ve kilosunda bölgemizde tek altın madalyayı kazanma  başarı gösteren Turna Gürbüz ve beraberindeki  heyetle yakından ilgilendi. Turna Gürbüz’e çalışmalarında  başarılar dileyerek hedeflediği Avrupa Şampiyonasında başarılı olmasını temenni etti.

AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN DESTEK İSTEDİ

 

Avrupa şampiyonasına katılarak Adana’ya yeni  başarılar kazandırmak arzusunda olduğunu belirten Turna Gürbüz  ise  "Karateyi çok seviyorum 5 yaşından beri yapıyorum. Şu anki tek hayalim Avrupa ve Dünya şampiyonasında güzel dereceler yapıp Türk bayrağımızı en zirveye taşımak. Ben aileme  karate antrenörü hocalarımıza, emeği geçen tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Bizlere imkanlar verildiğinde başarılarımızın devam gelecektir."dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.