AYTEK : AK PARTİ TÜRKİYE'DİR

Seyhan Şanlı Urfalılar Dernek Başkanı Mehmet Tatlı, Hemşehrileri ile birlikte Dernek binasında çiğköfte gecesinde buluştu. Gecenin Konuğu ise Ak Parti Milletvekili adayı İş İnsanı Faruk Aytek, oldu. Gecede konuşan Aytek; “ Ak Parti Türkiye’dir “ dedi.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 09:02:16
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
193 okunma
Google News

Geleneksel Çiğköfte gecesinde konuşan Seyhan Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Tatlı;  “ Biz Şanlı Urfalılar normalde çiğköfteli gecelerimizi sıra gecesi olarak düzenlerdik. Ancak deprem ile sarsılan ülkemiz söz konusu olunca bu gecemizi sazsız sözsüz düzenledik.”

“ Sıra Gecemizi Depremden dolayı saz söz olmadan yapıyoruz”

Gecenin açılış konuşmasını düzenleyen Seyhan Şanlı Urfalılar Dernek Başkanı Mehmet Tatlı, Gecenin konuğu olan Ak parti Milletvekili adayı Faruk Aytek’e çıktığı yolda başarılar diledi. Tatlı; “ Can kaybının çok olduğu deprem süreçleri yaşadık. Bu anlamda gecemizi sazlı sözlü yapmadık. Sadece gecemizde çiğköfte ustalarımızın yoğurduğu çiğköfteleri ikram edeceğiz. Bu arada aramızda Başkan Yardımcım Mehmet Hastaş’da aramızda bizleri kırmadı gecemize geldi. Herkese hoş geldiniz diyorum “ dedi.


“Adayımızın kapısını 24 saat çalabilirsiniz kefilim”
Dernek Başkan yardımcısı Mehmet Hastaş, Teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “  Milletvekilliği yolunda uğraş veren İş İnsanı Faruk Aytek, bey yıllardır arkadaşlığımız söz konusu.  Faruk Bey gecenin 3 de olsa 4 ü de olsa kapısının ziline rahatlıkla basabileceğiniz değerli bir dost ve ağabeyimizdir. Değerli hemşehrilerimden ricam var;  Adayımıza sahip çıkmalıyız. Bu konuda desteğinizi esirgememenizi diliyorum “ değerlendirmesinde bulundu.

“Ak Parti’nin Soyadı Türkiye’dir”
Daha sonra konuşan Ak Parti Milletvekili adayı Faruk Aytek temennilerini iletmesinin yaptığı konuşmasında; “ Bu akşam yüreğimizi açtınız, sağ olun var olun. Kendimi tanıtmam gerekiyor. Ben tekstil üzerine Bir işletmem var. 30 yıldır mesleğimin içerisinde faaliyetlerde bulunuyorum. Ak parti’nin ilk kurucularındanım. İl düzeyin arkadaşlarım ile birlikte görev yaptık. Bu güne kadar hiçbir şeyde talepte bulunmadım. Partimin bir kenarında hep bir nefer olarak duruş sergiledim. Bu dönemde il Başkan vekilliği görevim vardı. Aday adayı gösterildik Genel Merkezimiz bizi aday olarak görev verdi. Nasip ise meclise gidersek sizlerin sesi oluruz. Ben özellikle Cumhurbaşkanımıza gösterdiğiniz miting destekleriniz için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Adana’dan çok mutlu ayrıldı. Urfalı Hemşehrilerimizden sürekli destek alıyoruz. Cumhurbaşkanımız aktif bakanlıkları Urfalı Milletvekillerine veriyor. İçerimizde farklı düşünen arkadaşlarımız olabilir. Biz buna her zaman saygı duyuyoruz. Ak Partinin 20 yıldır İktidarda olmasının nedeni saygı duyulmasındandır. Ayrımcılık asla yapmadı yapmaz. Kürt, Türk, Laz, Çerkez, mezhepleriniz ne olursa olsun Ak Partinin soyadı Türkiye’dir. Dolayısı ile Ak Parti Türkiye’dir. Mezhepçilik hiçbir dönem AK Parti gündeminde olmamıştır. Adana da bu anlamda Şanlı Urfalı hemşerilerimizden de 14 Mayıs seçimlerinde büyük destek bekliyoruz. Adana’da Urfalı nüfus sayısı yüzde 30’u geçiyor. Urfalıların sesi Ankara’ya kadar gitsin. Cumhurbaşkanımızın sesi de okyanusları aşıp geçsin.” Değerlendirmelerinde bulundu.

Gece süresince hazırlanan çiğköftelerin yenilmesinin ardından çay içen Şanlı Urfalı misafirler hatır fotoğrafı çektirmesinin ardından dernek binasından ayrıldı.  
 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.