AYKUT : “FEDERASYONLA ADALET ANLAYIŞIMIZ UYUŞMADI”

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yolay ve Türkiye Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Maşallah Aykurt görevlerinden istifa etti. Yaşanan istifalar ise karate camiasında şaşkınlıkla karşılandı.

Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 23:37:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
456 okunma
Google News

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yolay ve Türkiye Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Maşallah Aykurt görevlerinden istifa etti. Yaşanan istifalar ise karate camiasında hayretle karşılandı.

“GÖREVE GELDİĞİM GÜNDEN BU YANA ÜZERİMİZE DÜŞEN VAZİFELERİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÖZEN GÖSTERDİM”

Türkiye Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Maşallah Aykurt, il temsilciliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya adresinden istifasıyla ilgili paylaşımda bulunan Maşallah Aykurt, Karate Federasyonu’nu da topa tuttu.Aykurt, 40 yıla aşkın karate sporuna emek verdiğini belirterek, “2022 yılı itibariyle Adana Karete İl Temsilcisi olarak görev yapmaktayım. Göreve geldiğim günden bu yana üzerimize düşen vazifeleri layıkıyla yapmaya özen gösterdim. Her kulübe,antrenöre ve sporcuya eşit mesafede yaklaşıp adaletçerçevesinde müsabakaların oynanmasını sağladım”dedi.

“YETERLİ DESTEĞİ GÖREMEDİM”

Türkiye Karate Federasyonu’ndan yeterli desteği göremediğini, Balıkesir’de düzenlenen Karate Şampiyonasında sporcusuna yapılan haksızlığın bardağı taşıran son damla olduğunu vurgulayan Maşallah Aykurt, paylaşımında “Balıkesir’de düzenlenen Seri A müsabakalarında milli takım antrenörlerin akreditasyon kart ücretinin federasyon tarafından sadece belli antrenörlerin ödemesinin yapılması mevcut federasyonla aramızdaki adalet vehakkaniyet anlayışımızın uyuşmadığını göstermektedir. Bu nedenle 29 Mart 2023 tarihi itibariyle yürütmekte olduğum Adana Karate İl Temsilciliğinden istifa ediyorum.” Sözlerine yer verdi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTAMADIĞIMIZ İÇİN ŞAHSIM ADINA TÜM CAMİADAN ÖZÜR DİLERİM”

Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yolay’da görevinden istifa ettiğini sosyal medya adresinden açıkladı. İstifasıyla ilgili  paylaşımda bulunan Vedat Yolay, “Değerli dostlarım 29.03.2023 tarihi itibariyle Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Seçim sürecinde ve seçimden sonra camiaya verdiğimiz sözleri tutamadığımız için şahsım adına tüm camiadan özür dilerim. Maalesef Olmadı olamadı yönetim anlayışı fikren uymadı. Samimiyet oluşmadı,söylemler ve eylemler farklı olduğundan dolayı istifam kaçınılmaz oldu hakkınızı helal edin.” Şeklinde açıklamada bulundu.

“PROBLEM YOK HEPSİ BİZİM ARKADAŞIMIZ”

Karate Federasyonu Başkanı Av. Aslan Abit Uğuz ise yaşanan istifalara ilişkin yaptığı açıklamasında  “Proplem yok. Hepsi bizim arkadaşımız” diyerek  görüşlerini açıkladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.