AVRUPA BÜYÜKLER KARATE ŞAMPİYONASINDA TÜRK RÜZGARI

Gaziantep’te 57. si düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında sporcularımız çok başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Yayın: 28 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 28.05.2022 15:02:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
341 okunma
Google News

Gaziantep’te 57. si düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında sporcularımız çok başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Ferdi katada Dilara Bozan ve Ali Sofuoğlu finale kalırken Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş ve Enes Özdemir’den oluşan erkek takımımız da adını finallere yazdırmayı başardı.

Kumitede Serap Özçelik Arapoğlu, Eda Eltemur, Eray Şamdan, Burak Uygur ve Erman Eltemur gösterdikleri performansla finalde altın madalya için yarışacak sporcularımız oldular.
Damla Pelit, Damla Su Türemen, Zehra Kaya’dan oluşan kadın kata takımımızda 0,10 puan gibi çok az bir farkla kaybettiği müsabaka sonucu bronz madalya için mücadele edecekken 84 kilodaki sporcumuz Murat Öz’de yine 3. lük için tatemide olacak.


Erman Eltemur, Eren Akkurt, Burak Uygur, Rıdvan Kaptan ve Ömer Abdurrahim Özer’den oluşan erkek kumite takımımız 3-0 kazandığı Almanya maçı sonrasında madalya için yoluna devam ederken bugün (28/05) ilk kez tatemiye çıkacak olan Merve Çoban, Serap Özdemir, Eda Eltemur’dan oluşan kadın kumite takımımız madalya için tatemide olacaklar.


Tüm bireysel finaller cumartesi (28/05) takım finalleri ise Pazar (29/05) gunu yapılacak yapılacak olup, final maçları TRT Yıldız’dan ve Sports TV den naklen yayınlanacaktır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.