AVAN : BU ZAFER BENİM DEĞİL ; HEPİMİZİN ZAFERİDİR”

Cumhur İttifakından Pozantı Belediye Başkanı seçilen Ali Avan ; Pozantı halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti

Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 17:35:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 54 sn.
161 okunma
Google News

Cumhur İttifakından Pozantı Belediye Başkanı seçilen Ali Avan,Pozantı halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ali Avan, “Sizlerin güveni ve desteğiyle yola çıktığımız bu kutlu yolculuğun sonunda, Pozantı Belediye Başkanı olarak seçimi kazandık. Bu zafer, sadece benim değil, hepimizin  zaferidir.Sizlerin duaları, tebessümleri ve samimiyeti, bize her zaman ilham kaynağı oldu. Şimdi, bu güzel ilçemizde yaşayan her bir Pozantılı için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güzel günler göreceğimize inanıyorum.

Cumhur İttifakı olarak Pozantı’mıza hizmet etmek, insanlara dokunmak, sorunları çözmek, geleceği inşa etmek için yola çıktık. Ve bu yolda, sizlerle birlikte olmak en büyük kazancımız oldu. Sizlerin desteğiyle, Pozantı’yı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getireceğiz.” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.