ARIK : SAYIN BAŞKAN KARALAR ADANA’YA NE YAPTINIZ?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a seslenen Adem Arık, Başkan Karalar’ın bir tv ekranında verdiği sözleri çok çabuk unuttuğunu öne sürdü.

Yaşam Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 06:42:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
270 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ

 Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu ve Adana İl Kurucu Başkanı Adem Arık, “Millet isterse Metro v.s yapılır “diye açıklamalarda bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a seslendi. Sosyal medya  hesabında açıklamalarda bulunan Adem Arık, “İmar Kanunu Büyükşehir Belediyesi’nin elinde değil mi ? Millet istedi. Büyükşehir Belediyesi seçilmeniz için oy verdi. Dolayısıyla siz seçilmiş bir  başkansınız. İmar kanununu değiştirin kentsel dönüşüm  tamamlansın. Bunun için iktidarın değişmesine gerek yok.” dedi.

“VERDİĞİNİZ SÖZLERİ ÇOK ÇABUK UNUTTUNUZ”

 Başkan Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanı seçildiği dönemde bir TV kanalında vatandaşlara bir çok sözler verdiğini hatırlatan Adem Arık, “Sizi bu millet bir önceki dönem Merkez Seyhan Belediye Başkanı olarak seçti.  Merak ediyorum. Seyhan için ne yaptınız.? Ve yine Millet sizi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçti. Soruyorum kendinizi bir önceki Belediye Başkanı'nın 4 yılda yaptığı hizmetlerle kıyaslayın.. ne yaptınız.? Sadece bir tanesini söyleyin . Kaldı ki kenti, sivri sinekler bastı. Neden bir önceki Belediye Başkanıyla mukayese edin diyorum. Çünkü o zaman Cumhur ittifakı, yada Millet İttifakı diye birşey yoktu. Yani şartlarınız aynı. Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunda FOX TV ekranlarından Adanalılara verdiğin Sözleri çok çabuk unuttun başkan. ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.