Arat ailesinin acı günü

Toros Gazetesi Kurucusu Erden Arat’ın çok kıymetli kızı ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat’ın çok değerli ablası Armağan Arat geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Yaşam Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 09:58:09
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
325 okunma
Google News

Toros Gazetesi kurucusu Erden Arat’ın kızı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat’ın ablası, Armağan Arat, hakka yürüdü. 51 yaşında iki çocuk annesi olan merhumenin cenazesi öğle namazını müteakip Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi. Armağan Arat için düzenlenen cenaze törenine Adana Milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile kentin önemli isimlerinin yanı ailesi ve sevenleri katıldı. Arat, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Merhumeyi son yolculuğunda ailesi ve sevenleri gözyaşları arasında uğurladı. Yetiş Haberci Gazetesi ailesi olarak Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.