ANAP’ ADANA İL BAŞKANLIĞI DİĞER İLLERE ÇIKARMA YAPTI ANAP ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR

Siyaset Yayın: 23 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.08.2020 14:04:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
554 okunma
Google News

Anavatan Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Üveyik, Kadın Kolları Başkanı Meziyet Üveyik ile birlikte Anavatan Partisi Antalya İl başkanı Alihan Kansu, Şanlı Urfa Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Arslan, ve Tokat Anavatan Partisi İl Başkan Ömer Özkan’ı ziyaretlerde bulunarak parti çalışmaları hakkında fikir Alış verişi yaptılar.

 Gittikleri ilerde sıcak karşılandıklarını kaydeden Adana Anavatan Partisi İl Başkanı Mehmet Üveyik, yaptığı açıklamada , Türk siyasetine damgasını vuran ve farklı kişiliği ile halen konuşulmaya devam eden Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Rahmetli Turgut Özal'ın bu Ülkeye kazandırdığı Teknoloji yenilik,Oto yollar,köprüler, Fabrikalar gibi bir çok Çağ atlatan hizmetleri Kamuoyu ve halkımız unutmadıklarını kaydederek ANAP Kurucularından Rahmetli Turgut Özal’ın kendilerine miras bıraktığı Anavatan Partisini Genç nesiller olarak 2023 Türkiye’sinde bir kez daha iktidara taşıyacaklarını söyledi.

Anavatan Partisinin iki dönem tek başına, üç dönem de koalisyonlarla Türkiye'ye çok ciddi hizmetler etmiş ve çığır açmış bir parti olduğunu kaydeden Üveyik,Anavatan Partisinin önümüzdeki seçimlerde Türkiye'nin birliği, dirliği ve gelişmesi için de yegane katkıyı sağlayacak ender partilerden olduğunu savundu. Köklü bir partinin İl başkanlığını yaptığı için guru duyan Başkan Üveyik, Hedeflerinin öncelikle Anavatan Partisine gönül vermiş kıdemli ANAP'lılarla genç kuşakları buluşturmak kaydederek: ". Önümüzdeki günler ve yıllar rahmetli Özal'ın dediği gibi Türkiye'nin başarılarıyla dolup taşacak. Anavatan Partisi de Türkiye yüzyılının yeniden baş aktörü olacak. Adana’da da bu davada en önde olacak’’ şeklinde açıklama yaptı"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.