ALİ BILDIRCIN : “BİZLER ORTAK OLMADIK BİRLİK OLDUK”

Türkiye Karate Federasyonu seçimi ardından Karate Federasyonu Eski Genel Sekreteri Ali Bıldırcın sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı.

Yayın: 26 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 26.10.2024 01:36:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
54 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ – GÖKMEN OĞUR (SARI FIRTINA)

Türkiye Karate Federasyonu Genel Sekreterliği  döneminde efsanevi  başkan merhum Esat Delihasan’ın yol arkadaşlığını  yapan,  Tecrübesi, bilgi birikimi ile yüreklerde iz bırakan Karate Başkanlık seçiminde Ercüment Taşdemir’i ekibiyle birlikte  destekleyerek adından söz ettiren sevilen ve sayılan Ali Bıldırcın, genel kurul sonrasında sosyal  medya hesabında bir mesaj yayınladı.

“KENDİ ADIMA HİÇ BİR KİŞİSEL MEVKİ, MAKAM TALEBİM OLMAMASI BU BİRLİKTELİĞİN MENFAATSİZ VE ÇIKARSIZ OLDUĞUNUN NET İSPATIDIR”

Türkiye Karate Federasyonu seçimlerinin  Karate camiasına  yakışır bir centilmenlik, sportmenlik ve olgunlukla sonuçlanarak yeni başkanını belirlediğine dikkat çeken Ali Bıldırcın, “Yaşadığımız seçim dönemi aslında hepimize çok net ve DO prensiplerine uygun güzel mesajlar verdi. Benim bu mesajlardan anladığım her ne olursa olsun  camiamız hiç bir zaman ayrışıp kutuplara bölünmeyecek, Camianın tüm fertleri geçmişten gelen örf adet ve geleneklerini asla bırakmayacak. Bu tablonun oluşmasında elbette bütün başkan adaylarının unutulmaz fedakarlıkları ve birlik beraberliğe dair yaklaşımları tarih boyunca hep hatıralarda kalacaktır. Ama ben bir konuya özellikle değinmek istiyorum, diğer adaylarımız gibi  bu birlikteliğe omuz veren bir başkan adayı olarak kendi adıma hiç bir kişisel mevki, makam talebim olmaması bu birlikteliğin menfaatsiz ve çıkarsız olduğunun net ispatıdır. Öyle ki; federasyon başkanımız sn. Ercüment TAŞDEMİR ' in şahsıma yönetim kurulu  veya genel sekreterlik görevlerini teklif etmesi çok nazik bir davranıştı, başkanımızın son derece nezaketli bu davranışı  için çok teşekkür ediyorum. Ancak bu nazik teklifi Ercüment başkanın seçimleri zafere taşıyabilmesi için elini rahatlatmak ve bu birlikteliğe herhangi bir menfi, maddi şaibeler bulaşmaması anlamı da, şu aşamada hiç bir görevi  kabul edemeyeceğimi  kendisine nazikçe bildirdim.” Dedi.

ORTAKLIK BİZİ PARÇALAR MUTLAKA BİRLİK OLMALIYIZ.

Türkiye karate federasyonu başkanlığı camiasının  yüksek iradesiyle Ercüment TAŞDEMİR’in başkan  seçildiğini  tüm camianın  tek başkanı  olduğuna dikkat çeken Ali Bıldırcın, “Bizlere düşen bu yüksek iradeye saygı duymaktır.Bundan sonra tek beklentimiz Ercüment başkanın üzerine yüklenmiş olan sorumluluğu en başarılı bir şekilde hakkın ve adaletin yolundan ayrılmadan yönetmesi ve Türk karatesini hak ettiği konuma getirmesidir.Hak ve adaletten ayrılmayacağına gerek kongre öncesi,  gerek kongre konuşmaları gerekse kongre sonrası davranışları ve kişisel görüşmelerimizden anlıyoruz. Böylede devam edeceğine sonuna kadar inanıyoruz.Bize düşen camiamızı yeniden ayrıştıracak kişisel hırslarımıza yenilerek farklı işlere kalkışmadan, gizli ajandalarımızı çöpe atarak Türk karatesinin hakettiği yere gelene kadar ORTAK değil BİRLİK olduğumuz bilinciyle gerek dualarımızı gereksede  desteğimizi sonuna kadar  devam ettirmek olmalıdır.” Diye konuştu.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.