Albayrak ailesinin acı günü

Adana Erkek Anadolu Lisesi Felsefe Grubu Öğretmeni sevilen ve sayılan Veysel Albayrak’ın annesi Peyruze Albayrak hakkın rahmetine kavuştu.

Yaşam Yayın: 09 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 09.03.2021 06:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
325 okunma
Google News

Adana Erkek Anadolu Lisesi Felsefe Grubu Öğretmeni sevilen ve sayılan Veysel Albayrak’ın annesi Peyruze Albayrak hakkın rahmetine kavuştu. Uzun zamandan beri tedavi gördüğü gözlenen merhume Peyruze Albayrak ; Albayrak ve ailesi başta olmak üzere çok sayıda  sevenlerinin göz yaşları arasında  Seyhan İlçesine bağlı Küçükoba mezarlığında  kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.  Gazeteci Hüseyin Yetiş’in bacanağı olan Veysel Albayrak ve ailesini   ise acı gününde sevenleri  yalnız bırakmadı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Veysel Albayrak ise sosyal medya hesabında , “ Bu sabah Annem Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Üzüntümü paylaşan ve baş sağlığı dileğinde bulunan bütün öğretmen arkadaşlarıma, dostlarıma ve öğrencilerime çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun.” Şeklinde belirtti. Yetiş Haberci Gazetesi ailesi olarak merhume Peyruze anamıza alllahtan rahmet ; kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.