AKTEPE MAHALLESİ MUHTARI “FATİH DEMİRCİ”

31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde Aktepe Mahallesi Muhtarlığı seçimini Fatih Demirci kazandı.

Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 07:29:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
69 okunma
Google News

Haber : Hayrettin YENİÇERİ- Hüseyin YETİŞ

 

31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde Aktepe Mahallesi Muhtarlığı seçim sonuçları

Fatih Demirci 1824, Arif  Kılınç 1098, Özlem Karakaya 765, Mehmet Oflaz 423, Mükerrem Aslan 313 şeklinde sonuçlandı.

 

Bu sonuçlara göre Aktepe Mahallesi Muhtarlığı seçimini Fatih Demirci kazandı.

 

Mazbatasını Hassa Adliyesi’nde alarak görevine başlayan Fatih Demirci, sosyal medya hesabından  Aktepe halkına  teşekkür mesajı yayınladı. Muhtar Fatih Demirci,  mesajında ise şu görüşlere yer verdi. ”Teşekkürler Aktepem... 31 mart 2024 de yapılan mahalli ve idari seçimlerinde halkımızın teveccühü ile 5 yıllık muhtarlık görevini şahsıma layık gören herkese sonsuz şükranlarımı sunar,destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim .Seçim startı verdiğimiz günden beri saha da çalışan öncelikle aileme,aza ekibime,bana her daim güç kuvvet veren, dualarını eksik etmeyen isimsiz kahraman abilerime,ablalarıma özellikle tüm enerjilerini son ana kadar harcayan gençlerimize akrabalarıma ve yanımda olan herkese teşekkürü borç bilirim.Halkımız görevini yaptı şimdi sıra bizde Dersimize iyi çalıştık sorunları biliyoruz artık Aktepe için birlik ve beraberlik zamanıdır."Kader gayrete aşıktır" diyerek Ayrım yapmadan sorunların çözümü noktasında gece gündüz demeden çalışma vaktidir.Çıktığımız bu hizmet yolculuğun da Rabbim bizleri mahçup etmesin yar ve yardımcımız olsun. “ dedi.

MAZBATASINI ALARAK  HZMET İÇİN KOLLARI SIVADI

Hassa Adliyesi’ne giderek mazbatasını alan ve  görevine başlayan Fatih Demirci,  Ya Allah ya bismillah  diyerek mazbatamızı aldık. Ekibimizle ilk istişare toplantımızı gerçekleştirdikBu hizmet yolculuğunda Rabbim bizleri mahçup etmesin.... “ dedi. Daha sonra da ekibiyle birlikte bir araya gelen Muhtar Fatih Demirci, fikir alış verişinde bulundu. Yetiş Haberci ve Fırtına Haber Gazetesi aileleri olarak Aktepe Mahallesi Muhtarlığı seçimini kazanan Fatih Demirci ve ekibine , Aktepe halkına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.