AK PARTİ HATAY AİLESİ’NDEN İFTAR COŞKUSU

Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 13:03:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
299 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile bağlandığı 81 ilde  eş zamanlı olarak #Aileİftarı programları kapsamında AK Parti Hatay  İl Başkanlığı  tarafından Helena Center ‘da gerçekleştirilen iftar programı yoğun ilgi gördü. İftar  programına  AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy , Antakya Belediye Başkanı  İzzettin Yılmaz,  başta olmak üzere çok sayıda partili  katıldı.

İFTAR SOFRASININ BEREKETİNİ  PAYLAŞTILAR

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, Selamlama konuşmasında,   “AK Parti İl Başkanlığımız ev sahipliğinde, Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz, Partimizin kıymetli emektarları ve değerli yol arkadaşlarımız ile birlikte Teşkilat iftarımızı gerçekleştirdik. Mevlam birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın.” Dedi.  AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy , ise  açıklamasında “Mübarek Ramazan-ı şerifi uğurladığımız son günlerde,  AK Parti Hatay İl ailesi olarak iftar sofrasının bereketini paylaştık.” Diye konuştu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.