ADANA’NIN PARILDAYAN BÜROKRATI GÖKHAN ÜNEY

Yaşam Yayın: 08 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2022 18:18:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
181 okunma
Google News

Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney’i yıllardır  tanırım. İşinin ehli mütevazi dürüst idealist bir Türk dili ve Edebiyatı  öğretmeni. Uzun yıllardır yol arkadaşlığı ekip birlikteliği yaptığı çok sevdiği  sn Akif Akay’ın Seyhan Belediye Başkanı olmasıyla beraber kadro olarak belediyeye geçiş yaptı. Gençliğin de verdiği avantajla Adana’da doğup büyüyen birisi olarak Adananın sorunlarını çözüme ulaştırabilmek için gecesini gündüzüne kattı . Ve bunları yaparken de hiç bir zaman mütevaziliğinden alçak gönüllülüğünden taviz vermedi. Ayrım yapmadı kimsenin inancına görüşüne ırkına rengine göre davranmadı.  Eşit ve adil oldu.  Bu sayede aldığı her işte gönüllere taht kurdu.  Önce amatör sporları aldı . Seyhan’da Amatör Spor Klüblerine her türlü desteği vererek onlara daha başarılı olmasının önünü açtı .Başkanı Akif Akay’la koordineli olarak Gençlerin kahvehane köşelerinden kurtulmasında pay sahibi oldu.

 

Daha sonra basın ve halkla ilişkiler bölümündeki sorunlara el atan Üney, yerel basının adeta can çekiştiği şu günlerde basın dostu olduğunu göstererek onlara can simidi oldu. Basının içinde gelmelerine rağmen basına duyarsız kalanlara nazire yaparcasına Basına destek verebileceği hiç bir fırsatı kaçırmayan Üney, bu uğurda bürokrasi ile de mücadeleden kaçınmadı.  Aynı zamanda Adana içindeki toplumsal olaylara sosyal yaralara da kayıtsız kalmayan Gökhan Üney, kimi zaman işçi eylemlerinde kimi zaman mahalleli şikayetinde kimi zaman muhtarların dertlerinde onların yanlarında omuz omuza olmayı bildi. Bu özellikleri de onun Adana’lının gönlünü fethetmesine yeterek belediye başkan yardımcılığına yükseltti. Şu an da Adana’lının en kolay ulaşabileceği Belediye başkan yardımcılarının içinde gelir kendisi Seyhan Belediyesinde en kalabalık oda onun kidir .Sorunu olan vatandaş ona 7 24 kolaylıkla ulaşabilir .Ve kesintisiz kendisine ulaşan herkesle de görüşerek belli sınırlar dahilinde yapabileceği her şeyi yapar. Tebrikler Gökhan Üney . Böyle çalışkan halka tepeden bakmayan mütavazi bürokratların çoğalması dileğiyle.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.