ADANA’LI MUHTARLAR MUSTAFA TÜMER DEDİ

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube başkan adayı Mustafa Tümer, dayanışma yemeği düzenledi. Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Çukurova ilçeleri başta olmak üzere Adana’nın farklı ilçelerinden gelen muhtarlar ve emekliler , CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı, Çukurova Lobisi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gazeteci Veli Uçuk, başta olmak üzere çok sayıda basın mensubu Seyhan İlçesi’nde bir restaurantta düzenlenen dayanışma yemeğine yoğun ilgi gösterdi. Dayanışma yemeğine katılan misafirlerine örnek ev sahipliği yaptığı gözlenen Mustafa Tümer, birlik ve dayanışmanın önemine bir kez daha değindi.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 30.06.2021 11:40:17
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
228 okunma
Google News

Muhtarlar ve Emeklilerden  destek görmeye devam eden ve yoğun ilgi gören Mustafa Tümer,  çalışmalarına emin adımlarla devam ediyor.

ADANA’LI MUHTARLAR MUSTAFA TÜMER DEDİ

 

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube başkan adayı Mustafa Tümer, dayanışma yemeği düzenledi. Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Çukurova ilçeleri başta olmak üzere Adana’nın farklı ilçelerinden gelen muhtarlar ve emekliler  , CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı, Çukurova Lobisi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gazeteci Veli Uçuk, başta olmak üzere çok sayıda basın mensubu Seyhan İlçesi’nde bir restaurantta düzenlenen dayanışma yemeğine  yoğun ilgi gösterdi. Dayanışma yemeğine katılan misafirlerine örnek ev sahipliği yaptığı gözlenen Mustafa Tümer,  birlik ve dayanışmanın önemine bir kez daha değindi.

BAŞKAN ADAYI TUNCAY YILMAZ ‘DA MUSTAFA TÜMER’E DESTEK VERME KARARI ALDI

 Dayanışma yemeğinde bir başka sürpriz ise başkan adaylığını daha önceden açıklayan Tuncay Yılmaz’ın Başkan adayı Mustafa Tümer’i destekleme kararı oldu. Başkan adayı Tuncer Yılmaz, yapılacak genel kurulda ekibiyle birlikte Mustafa Tümer’i destekleyeceklerini ifade etti.

“MUSTAFA TÜMER BAŞKANIMIZIN YANINDA TEK SESTEK YÜREK OLACAĞIZ”

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi Başkan Adayı Mustafa Tümer ile birlikte  yola devam edeceklerini ifade eden Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ise  birlik ve dayanışma içerisinde  üzerlerine  düşen görevi her zaman olduğu gibi yapmaya hazır olduklarını vurguladı.  Ata Ürün, “ Bu gün burada bulunan şahsım ve yönetim Kurulu üyelerim, muhtarlarımız ve emekli kardeşlerimiz olarak tek yürek tek ses olarak Mustafa Tümer başkanımızı destekleme kararı aldık. Birlik ve dayanma içerisinde mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz. Birleştiğimizden dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. ” Dedi.

 “MAKAMDA OTURARAK MAAŞ ALMAK İÇİN BAŞKAN OLMAYACAĞIZ”

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi Başkan Adayı Mustafa Tümer ise desteklerinden dolayı . Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Çukurova ilçeleri başta olmak üzere Adana’nın farklı ilçelerinden gelen muhtarlar ve emeklilere teşekkür etti. Siyasi ayrımcılığı asla yer vermeyeceklerini ifade eden  Başkan Adayı Mustafa Tümer, “ Allah nasip ederse maaş almak için değil ; .emeklilere hizmetkar olmak için çalışacağız. Emeklilerimizin her türlü sorunlarının çözümü için yanınızda olacağız. Şu bir gerçek  ; Bizler ayrıştığımız zaman her zaman kaybederiz.  Birlik ve dayanışma içerisinde olursak sorunların üstesinden daha kolay gelebiliriz. Destek veren herkese  teşekkür ederim. Bir olup beraber olalım . Emekliler için farklı projeler geliştirip onların rahatı ve huzuru için mücadele edeceğimize de inanıyoruz. Siyasi parti ayırımı yapmaksızın tüm emeklilerin oylarına talibim. Tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bu seçimde kazanan Adana, kazanan emekliler olacak…” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.