Adana Saraylım Künefe açıldı

Ekonomi Yayın: 07 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.02.2020 10:34:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
197 okunma
Google News

İşletmeciliğini Adana’nın başarılı iş adamlarından Murat Öztep’in yaptığı Adana Saraylım Künefe, Turgut Özal Bulvarında muhteşem bir açılışla hizmete başladı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yaptığı açılışa yoğun bir katılım sağlandı. Murat Öztep, Adanalıların bundan sonra hayatlarının tatlanacağını belirtti.

KÜNEFE KÜNEFECİDE YENİR

Mekanın açılış kurdelesini kesen Başkan Çetin, “ Allah bol kazanç getirsin. Bundan sonra tatlı deyince aklımıza gelen yerlerden biri olacaksınız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Farklı konsept ve tatlılarla Adana’ya hizmet sağlayacaklarını belirten Öztep, gerçek künefenin künefecide yeneceğini belirterek tüm Adanalıları davet etti.

İNSANLARIN DAMAK TADI GELİŞECEK

Tatlılara özel hasat edilen “Antep Fıstığı”, organik yöntemlerle üretilen yağ, doğal şekerle hazırlanan şerbetle buluşan künefenin muazzam lezzetini Adanalılarla buluşturan Murat Öztep, “Yatırımımız gelecek, amacımız insan odaklı hizmet. Yaptığımız lezzetlerle de insanların damak tadını geliştirmek, istiyoruz” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.