ADAKLIK VE KURBANLIK KASAP GÜLAHMET’TEN ALINIR

Adaklık ve kurbanlık satış merkezinde uzman ekibiyle hijyenik ortamda İslami usullere uygun şekilde kesim yaparak ev ve iş yerlerine servis yapabilen Kasap Gül Ahmet ve ekibi hizmette sınır tanımıyor.

Yaşam Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 07:54:04
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
217 okunma
Google News

Kurban Bayramına sayılı günler  kala kurbanlık almak isteyen  vatandaşlar kurbanlık satan satıcılara giderek alış veriş etmeye devam ediyor.Adaklık ve kurbanlık satış merkezinde  uzman ekibiyle hijyenik ortamda  İslami usullere uygun şekilde kesim yaparak ev ve iş yerlerine servis yapabilen Kasap Gül Ahmet ve ekibi Adana merkez ilçeleri  başta olmak üzere  tüm ilçelerine hizmet  veriyor.

HİZMETTE SINIR  YOK

Adana Seyhan İlçesi Gürselpaşa mahallesi  başta olmak üzere tüm merkez ilçelerine Adaklık koyun ve kasap şarküteri hizmetleri veren  Kasap Gül Ahmet Tekin   ve ekibi dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımıyor.  Seyhan İlçesi Gürselpaşa mahallesi Ali Bozdoğan Bulvarı, 75050. Sk. No:5’te (Türkmenbaşı Bulvarı girişi) Sevenler Carrefoursa  market karşısında bulunan  Kasap Gül Ahmet  Tekin  ve usta ekibiyle hijyenik ortamda İslami  usullere uygun  şekilde  kesim yapıyor.  

BİLGİ VE  TECRÜBESİNİ  HİZMETE DÖNÜŞTÜRDÜ

 Türkiye’nin  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan illerinden  getirdiği  adaklık ve kurbanlık erkek kuzu ve koyunları  dost ve müşterilerinin taleplerine göre satışa sunan  Kasap Gül Ahmet Tekin    hizmetlerine ilişkin  açıklamalarda bulundu.  Çocukluğundan  beri hayvancılık sektöründe  çalıştığını  belirten Ahmet  Tekin, “ Küçükbaş Hayvancılık sektöründe uzun yıllar çalıştım. Önceleri benim için hobi olan bu sektörde  geçen yıla kadar uzun yıllar Adana’nın en gözde firmaları arasında Beyza A.Ş’de garson olarak  çalışmanın  heyecan ve gururunu yaşadım. Adaklık ve Kurbanlık işini  yaparken kemikli ve kemiksiz et ve sakatat  işinde yoğun bir talep olunca   geçen yıl  dost ve müşterilerimize bilgim ve tecrübelerimi daha iyi sunabilmek için mevcut  iş yerimizi  hizmete sundum.” dedi.

“İNSANLARA HİZMET ETMEYİ ÇOK SEVİYORUM”

Hizmet sektöründe geldiği için insanlara hizmet vermeyi  ayrıcalık olarak nitelendiren Ahmet Tekin, Gül Ahmet Kasabına insanlarımızın gönül rahatlığı ile gelerek kurbanlık koyun alabileceklerini söyledi. Ahmet Tekin, “İnsanları ve  hizmet etmeyi seviyoruz. Elimizden  geldiği  kadar  hizmetlerimizi  sunmaya devam edeceğiz. Çünkü ;  Kendi yetiştirdiğimiz küçükbaş  hayvanları  keserek insanların  hizmetine sunmaktayız.  kesilecek hayvanlara çok özen göstermekteyiz. Yemediğim ve  tatmadığım bir şeyi insanlara tattırmadım. Önce benim sevmem, hmem ve tatmam lazım. “ diye konuştu.

“DOST VE MÜŞTERİLERİMİZİN  MEMNUNİYETİ  TEMEL İLKEMİZDİR”

Vatandaşa hizmet verirken kaliteli hizmeti sunmayı helal et yedirmeyi ilke edindiklerini  belirten  Ahmet Tekin, “ Sizin de bildiğiniz gibi çok zor dönemden geçen dost ve müşterilerimiz bizlere geldiğinde  taleplerine göre kurbanlık satışlarımız var. Buraya gelen  müşterilerimiz kendi ekonomik koşullarına ve tercihlerine göre kurbanlıklarını alıyorlar. Bizlerde dost ve müşterilerimizin taleplerine göre kesimleri İslami kurallara göre gerçekleştirip adreslerine teslim ediyoruz. Vatandaşlarımızın kurban kesebilmeleri için de çok az bir   kar ile elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz.” diyerek dost ve müşterilerine  0537 865 91 63 no’lu telefon kadar yakın olduklarını  söyledi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.